2777
2789
عنوان

اره من تنوع طلب شدم

116 بازدید | 7 پست

چون برا اولین بار که عاشق شدم بهم خیانت کرد کارم شده بود گریه قلبم از جاش داشت کنده میشد نمیتونستم شبا بخابم حالم بد بود تپش قلب میگرفتم تا یک سال نتونستم وارد رابطه بشم اما بعدش تنوع طلب شدم رفتم با هزار تا پسر لاس زدم تا تونستم فراموش کنم و الان اصن برام مهم نیس بهش فکرم نمیکنم اما همین تنوع طلب بودن حالمو خوب کرد و از این به بعد نمیخام تنوع طلب باشم و میخام قشنگ درسمو بخونم و به هدفام برسم شما وقتی ی پسر ولتون کرد چیکار کردین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلیا اینجوری فراموش میکنن این مسئله باعث میشه وابستگی به پسرا هم کم بشه و دوباره تو دام عشق نیافتی آفرین الان دیگه به زندگیت برس و بی خیال رابطه ی با پسرا باش

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

هیچی ،معمولا خودم ول میکنم ،البته هزار سال طول میکشید تا قشنگ ع..ن قضیه در میومد ،تو زندگی مشترکم همینم ،خاک تو سرم که هی وایمیسم میگم شاید درست شد  .... علاقه ای به مردا ندارم دیگه ،با خودم قرار گذاشتم از شر این شوهر عزراییل بد اخلاق و خونواده گوهش راحت شدم اسم هیچ مردی رو نمیارم دیگه حتی برای دوستی الکی