2789

بچه ها من ۱۸ روز موعودم عقب افتاده بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد و فرداش رفتم آزمایش جواب منفی بود کسی بوده یا شنیده با این وضعیت حامله بوده باشه؟لطفا نظر بدید دلم خیلی خیلی گرفته اونقدر خورد تو ذوقم جواب که افسرده شدم واقعا با هزار شوق و ذوق رفتم آخه تا به حال هاله نیفتاده بود برام هیچوقت 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
دوباره بیبی چک بزن از به برند دزگه و مجددا برو ازمایش. ممکنه دیر تر نشون بده ... اگر بازم نشد برو یه ...

بنظرت احتمال داره باشم ؟بخدا تا حالا بی بی چک هاله دار ندیده بودم همیشه منفی بوده خیلی دلخوش کردم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت احتمال داره باشم ؟بخدا تا حالا بی بی چک هاله دار ندیده بودم همیشه منفی بوده خیلی دلخوش کردم

ممکنه هنوز سطح هورمونت پایینه... اما حتما پیگیر باش برو دکتر نهایتا بع ازمایش سونو بده. فقط تست بارداری دادی یا ارمایش تیتر بتا هم دادی؟ ازمایش تیتر بتا بده حتما تا عدد سطح هورمون اچ سی جی رو هم قید کنن تو نتیجه اینجوری دقیقتره

هجده روز گذشته که دوباره موعدت باید بیادبرو دکتر علت پریود نشدون رو متوجه بشی دیگه اگه بودی سریع پرر ...

آخه پریودام همیشه ما منظمن برای همین این حس و حال رو دارم که شاید باشم هیچوقت اینقدر عقب نمینداختم

ممکنه هنوز سطح هورمونت پایینه... اما حتما پیگیر باش برو دکتر نهایتا بع ازمایش سونو بده. فقط تست بارد ...

فقط تست بود نه تیتر عزیزم دعا کن باشم توروخدا