بچه ها من ۱۸ روز موعودم عقب افتاده بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد و فرداش رفتم آزمایش جواب منفی بود کسی بوده یا شنیده با این وضعیت حامله بوده باشه؟لطفا نظر بدید دلم خیلی خیلی گرفته اونقدر خورد تو ذوقم جواب که افسرده شدم واقعا با هزار شوق و ذوق رفتم آخه تا به حال هاله نیفتاده بود برام هیچوقت
❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤ خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بنظرت احتمال داره باشم ؟بخدا تا حالا بی بی چک هاله دار ندیده بودم همیشه منفی بوده خیلی دلخوش کردم
ممکنه هنوز سطح هورمونت پایینه... اما حتما پیگیر باش برو دکتر نهایتا بع ازمایش سونو بده. فقط تست بارداری دادی یا ارمایش تیتر بتا هم دادی؟ ازمایش تیتر بتا بده حتما تا عدد سطح هورمون اچ سی جی رو هم قید کنن تو نتیجه اینجوری دقیقتره