2777
2789

داداش‌ و شوهرمو میگم.  شرایط جسمی شون قد بلند هیکل خوش چهره  اخلاقی هم خیلی خوب فقط ترسو

شوهرمم‌ فابریکه فقط ۹ ماه استفاده شده😂کاملا نو با تضمین، ارسال درب منزل😁

داداشم و خواهرم‌ اومدن خونمون من پنجره رو باز گذاشته بودم که یه سوسک لعنتیه بالدار اومد تو، 

سوسکه رفت تو اتاق خوابم به شوهرم گفتم تا اینو نکشی من جنازشو نبینم تو اتاق نمیخوابم، این دوتا خیلی از سوسک میترسن بالدارم که باشه بدتر،دیگه بزور اینا رو انداختم تو اتاق و خودم و خواهرم بیرون که دیدم‌ اینا محکم خوردن به در باهم فرار کردن بیرون سوسکه هم پشت سرشون اومد😑 دیگه خوشبختانه سوسکه نشست رو دیوار آخر خودم کشتمش! داداشم میگفت من گیجش کردم که تو تونستی بکشیش😐 گفتم آره انقدر فرار کردی اینم دنبالت کرد بایدم گیج بشه😐😂 

یه ساعت درگیر سوسک بودیم ولی خیلی خوش گذشت😁😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

😂😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

مردی ک نتونه سوسک بکشه مرد نیس خواهر 😂بزارش برا خودت 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

تا باشه از این اوقات سوسکی سوسک باشه به زندگیت😂😂

فقط تو اتاق خواب نباشه😬😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مردی ک نتونه سوسک بکشه مرد نیس خواهر 😂بزارش برا خودت

یعنی انقدر بدش میاد که

حتی نمیتونه نگاش کنه میگه چندشم میشه ولی میدونم میترسه😂