2777
2789
عنوان

بنظرتون به این اقا پیام بدم⁉️

112 بازدید | 13 پست

پیاده داشتم از دکتر برمیگشتم خونه تا رسیدم دم خونه و حتی زنگ خونه هم یه پسره جوون بهم گفت ببخشید میتونم وقتتونو بگیرم..

شک کرده بودم ک دنبالم گذاشته بود ولی محل ندادم

خلاصه گفت ما دنبال کیس برای یه گروه بازیگری و تیزر میگردبم بعدشم گفت بیاید تست بدین،گفتم کجا تست بدم،گفت شماره منو بزنید تا با مسئولش هماهنگ کنم...

ینی شماره مسئولشو نداد شماره خودشو داد ،گفت پیگیری کنید تا بعد شماره کسی که قراره تست میگیره رو بدم😐

نمیدونم واقعا پیشنعاد باریگری بود یا فقط میخواس شماره اشو بده...

پسره رو میشناختم صاحب یکی از مغازه های اطراف خونمون بود ولی خب قبلا حرف نزده بودیم...

این قضیه صبح اتفاق افتاد و من شماره اشو گرفتم ولی تاحالا ن پیام دادم ن زنگ زدم 

حتی اگه قصدش اشنایی با خود من باشه هم من اوکیم ک یبار باهاش حرف بزنم و ببینم چی میگه...

بنظرتون کی پیام بدم خوبه ک هم مثلا باور کرده باشم ک کارش بازیگری بوده (شایدم واقعا قصدش همینه)هم خیلی هول بتظر نرسم؟😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.