2777
2789
اخه من این مدل لیپ گلاس رو گاهی برای مکانهای خاص استفاده میکنم و میترسم زیاد بمونه و خشک و خراب بشه ...

خب خراب میشه میندازی دور دیگه یه لیپ گلاس دیگه یه سال اینا میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷. رو زیرش باید یه تینتی چیزی بزنی ولی ۳۳ رو خالی هم میتونی بزنی من جفتش رو دارم پلی بیشتر ۱۷ رو اس ...

17 یعنی بیرنگه تقریبا درسته؟

33 خیلی زیادی صورتیه؟

صورتی باربی شکل و عروسکی نمیخوام

تست کردم ولی من 23 رو تست کردم خیلی صورتی بود

17 رو هم روی لب بدون ارایش زدم خیلی رنگ نداشت

صورت من سفیدهنه برفی ولی سفید و روشنهخیلی رنگای سرد یا صورتی های باربی شکل نمیخوامبه نظر شما کدوم به ...

۱۱ به صورتهای خیلی برفی میاد مثل رنگ پاییز دیوره اون بگیر نگیر داره با خط لب و تینت 

۳۳ هم با مکاپای روزمره خیلی خوب و راحته رنگش هم بدون تینت و کامبو ملایمه

ولی ۱۷ به همچییییییی میاد خط لب تینت رنگ پوست میکاپای سنگین و روزمره من میگم ۱۷ بگیر 

۱۱ به صورتهای خیلی برفی میاد مثل رنگ پاییز دیوره اون بگیر نگیر داره با خط لب و تینت ۳۳ هم با مکاپای ...

پس 17رو میگیرم چون یه خانم دیگه هم گفتن 17 بهتره

متشکرم از راهنماییتون

17 یعنی بیرنگه تقریبا درسته؟33 خیلی زیادی صورتیه؟صورتی باربی شکل و عروسکی نمیخوام

۱۷ بی رنگ نیست کم رنگه من زیرش تینت میزنم همیشه

۳۳ صورتیه ولی خب صورتیه خوشرنگیه اگه میخوای صورتیه کم رنگ باشه همون ۱۱ هم من میزنم خوبه

بستگی به رنگ پوستت داره نه به بقیه نوک انگشتت رو فشار بده و نگهش دار و بگیر کنار لیپ گلاسه ببین به کدوم رنگ نزدیک تره اون بهت میاد 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

۱۷ بی رنگ نیست کم رنگه من زیرش تینت میزنم همیشه۳۳ صورتیه ولی خب صورتیه خوشرنگیه اگه میخوای صورتیه کم ...

ممنونم

پس من تست کردم حس کردم 17 رنگش کمه درستش این بوده که زیرش تینت باشه

متشکرم از راهنماییتون عزیزم