2777
2789
عنوان

40سل رسیدم حس بدی دارم

540 بازدید | 54 پست

اونم بیشتر چون جاریم 10سال کوچیکتره وچندبار به روم آورده جلو بقیه با اینکه اون دیپلم داره من یه فوق لیسانس و دوتا لیسانس دارم وکیلم .همسر من عاشق منه همسر اون با زنای دیگه البته فکر میکنن ما نمدونیم ولی میدونیم شخصیتمون نذاشته به روش بیاریم ناراحتش کنم. خدا نکنه اون چیزی داشته باشه 

بزار عقده هاشو خالی کنه مهم اینه تو 40 سال زندگیت دست اورد های بزرگی بدست اوردی

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا فکر‌ میکنم اینکه خانواده ندارم راحت تره

نه پدری نه مادری نه خواهری 

چون وقتی زن میگیری زنت درگیر برادر زنت و خواهرت و مادرت میشه

و اگر طرفداری هر کدوم رو کنی جنگ میشه روی سر خودت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من از اینکه داره ۳۰ ساله‌م میشه ناراحتم

حس میکنم بهترین دوره زندگی دهه بیست زندگیه که من هیچ کاری نکردم و همش کنج خونه یا تو راه دانشگاه و در حال گریه بودم.

نه تفریحی نه چیزی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شما که انقدر با فرهنگ و تحصیلکرده اید که دیگه باید بدونید اول سن دست ادم نیست کنترلش که دکمه رو فشار بدی متوقف بشه ، ول بدی از سر گرفته بشه

عمر همه مثل جریان ابر ها در گذره

مهم استفاده کردن از این چند صباح زندگیه ، شاد بودنه، شاد زیستنه ، دستگیری از مظلوم یا احقاق حقِ و.....

بعدشم واقعا ۴۰ سال سنی نیست

تازه از اب و گل درومدید شما

گاهی وقتا فکر‌ میکنم اینکه خانواده ندارم راحت ترهنه پدری نه مادری نه خواهری چون وقتی زن میگیری زنت د ...

این مسائل بستگی ب عرضه ی مرد داره

ک بتونه مدیریت کنه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

این مسائل بستگی ب عرضه ی مرد دارهک بتونه مدیریت کنه

هزار که بگین مدیریت مرد ، ذات و جنس زن ها فوق احساسی و شکنندس و مرد زن های زندگیش رو دوست داره مادرش باشه خواهرش یا زنش

۱ درصد این ور اون ور تر جنگ جهانی رخ میده

دیدم که دارم میگم 

تو دوستای متاهلم زیاده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

هزار که بگین مدیریت مرد ، ذات و جنس زن ها فوق احساسی و شکنندس و مرد زن های زندگیش رو دوست داره مادرش ...

ب سن تون نمیخوره افکارتون انقدر محدود باشه

بک اقا پسری که ازدواج میکنه.باید الویت اولش 

خانومش باشه

باید بند ناف بین خودش و خونوادش رو تا حدی

کاهش بده. قطعا نمیتونه ببره

و هزاران هزاران مسائل دیگه که به مدیریت

نیاز داره

صد البته پسر و دختر. هردو باید ب بلوغ فکری

و عاطفی برسند

بعد ازدواج کنند

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔