2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی برایت مکس

خارجی ایزدین / سنتلا

ضد افتاب خاصیت ضد لکی نداره جلوی لک شدن پوست رو میگیره 

برای لک محصول جدا استفاده کنید 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
خدایا شکر یکی فهمید ایرانیا خوب نیستن قیمت مناسب سنتلا و اکوا اسکین و نامبوزین بالاتر تاتچا دکتر مور ...

اره چون بااینکه ضدافتاب ایرانی دارم میزنم ولی پوستم داره لک میاره😂

بنظرت کدومش برام بهتره ک از این لکا جلوگیری کنه البته فلا یه هاله کمی هستن خودم متوجه میشم بیشتر 

و قیمت تا یه تمن میخوام

خدایا سپاسگزارم  
ضدلک مثل چی؟

به نظرم از دکتر بپرسید 

چون کرم تخصصی هست 

ولی در کل تا جایی که می دونم درمان لک سخت هست با روش های کلینیکی بهتر نتیجه میگیرد تا کرم

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
اره چون بااینکه ضدافتاب ایرانی دارم میزنم ولی پوستم داره لک میاره😂بنظرت کدومش برام بهتره ک از این ل ...

تا ی تومن سنتلا و نامبوزین و اکسیس وای میشه گرفت راند لب هم خیلی خوبه ولی ببین ضد آفتاب از لک جلوگیری نمیکنه یعنی فکر نکن ضد آفتاب بزنی لک ها محو میشن نه اصلا اینطور نیست از سرم پوستی ضد لک استفاده کن مثلا سرم ضد لک انوا