2777
2789

دعا کنین چند میلیون پول دستم بیاد برا مامانم آجیم بابام کادو بخرم،خیلی ایده های خوبی تو ذهنمه،اگخ پولش باشه اجراش کنم خیلییییییی خوشحال میشن مطمئنممم

میشه دعا کنین یه پول‌خیلی خوب گیرم بیاد بتونم ایده هامو عملی کنم؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان تو این شرایط م.پول زیاد میخوام واسه داداشم نیاز داره

عزیزمممم امیدوارم خدا هزار برابر چیزی که نیاز دارینو بهتون بده پول حلال و پر برکت،یجوری که از ذوق زیاد گریه کنین

ایده ات چیه چجوریع بگو ما هم پیاده کنیم برا بابا و آبجی و مامان؟

میدونی اخه چیزی‌که میخام خیلی سلیقه ایه،یعنی قشنگ مطابق نیازشونه

برا آجیم یه پک خیلی متفاوت با کادوهای لوازم التحریر و ماسک ورقه ایو برس موی فر از این جور چیزا

برا مامانم یه دست لباس خیلییی خوشگل که میدونم عاشقشون میشه،یه تیشرت دامن سته که خیلی نازهههه،با یه مانتو کتی خوشگل برا دانشگاهش  

برا بابامم یه جاکلیدی و تراول ماگو ساعت و از این چیزا

البته میگم اینا رو خیلی خوشحال میشن چون سوپرایز میشن و دقیقااااا سلیقشونو میشناسم و بسته بندیشونو خیلی ناز میکنم

عزیز باید خودتم یه حرکتی بزنی نمیشه که فقط دعا کنی

خیلی از خدا میخام برم سر کار،منتظرم مهر بشه برم به مشاور مدزسه بگم با بابام حرف بزنه بابام اجازه بدهه،چون خودم هرچی التماس کردم نزاشت،ولی مطمئنم اون بگه قبول میکنه

میدونی اخه چیزی‌که میخام خیلی سلیقه ایه،یعنی قشنگ مطابق نیازشونهبرا آجیم یه پک خیلی متفاوت با کادوها ...

اووو عالیه  😍جشن چیزی هم میگیری ؟ 

اینقدر زحمت میکشی قدرتو بدونن باز برات اوناهم حتما میخرن و جبران میکنن پس🙃

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

اووو عالیه 😍جشن چیزی هم میگیری ؟ اینقدر زحمت میکشی قدرتو بدونن باز برات اوناهم حتما میخرن و جبران ...

میخام براشون کیک درست کنم،اگه بشه یه جشن کوچولو هم میگیرم

والا من تاحالا جبرانی ندیدم،ولی برا تخلیه احساساتم از این کارا میکنم،بیشتر برا خودمه تا اونا،خودم خیلی حس خوبی میگیرم از این کارا😂😂

میخام براشون کیک درست کنم،اگه بشه یه جشن کوچولو هم میگیرموالا من تاحالا جبرانی ندیدم،ولی برا تخلیه ا ...

دمت گرم 🌸🙃😍 ان شااءاللع خودتم ب تمام آرزوهات برسی و عاقبت بخیری و سلامتی برا خودت و خانواده باشه 🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸