2777
2789

بچه ها پیشی نجسه؟

من دارم خیلی با مامانم حرف میزنم که بیارم ولی یکم دو دلم بنظرتون گناه داره بیارم خونه ؟

مامانم گفت اینا هزینشون زیاده منم سال بعد می‌خوام بیارم با هزینه خودم 

کمکم کنیددددددددد

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا گناه دارن اگر کسی نخره تجارتشون تموم میشه

نجس نیستن البته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هزینه داره درست و حسابی مراقبت میخواد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نه نجس نیست فقط اره دیگه باید بهش گوشت بدی از خیلی کوچیکه شیر بدی هزینه دکتر اگه مریض شه خاک مخصوص داره باید دستشویی کنه استخون گردن مرغ بهش ندی خفه میشه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

مسئولیتش سنگینه هزینه یه طرف ماجراس خراب کاری داره مثلا ممکنه پرده رو چنگ بزنه خراب کنه شما باید صبر حوصله داشته باشی ممکنه مبل چنگ بزنه و... نباید یهو بگی دیگ نمیخوامش اگ بیاری باید تا وقتی هست ازش مراقبت کنی بهت وابسته میشه تغذیه شون مهمه نباید هرچی خودت میخوری بهش بدی محبت میخواد اگر همه اینارو میتونس هندل کنی بیار با عشق ازش نگهداری کن اگر نمیتونی نیار نظر من اینه تو خونه خودت بیار چون من خودم عاشق حیوانات مخصوصا گربه ام اما نمیتونم بیارم ی وقت پرده رو خراب کنه ب هرحال خونه مامانمه دیگه من خونه خودمو داشته باشم حتما گربه میگیرم