2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

113 بازدید | 17 پست

نامزدم قول داد بهم عروسی بگیره الان اومد میگه نمیتونم برا عقدم ی جشن ساده گرفتیم ک هیچ چیز باب دلم نبود ارایشم افتضاح بود

چون تنهاست کسی کمکش نمیده پدرش فوت شده دو تا برادر داره فقط در حد کم قرض بهش میدن جشنم ساده بود یدونه عکس درست حسابی از عقدم ندارم الان میگه نمیتونم دوباره هزینه کنم چون جهیزیه باید بخرم یمقدار قرض داره خونه خریدیم و قسط وام ازدواج ک هنوز نیومده میگه بریم ماه عسل نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه طلاهامو و هدیه های عقدو همه رو فروختم خواهر

خب زندگی همینه عزیزم،منم فروختم!طلاهای مجردیمو،طلاهای عقدمو،گردنبند تو گردن دختر ۱ سالمو،حتی حلقه ازدواجمو!...در صورتی که همون موقع ازدواج شرایطش پیش اومد  با پولمون خونه بخریم اما اشتباه کردیم به خاطر حرف مردم مراسم گرفتیم

خب زندگی همینه عزیزم،منم فروختم!طلاهای مجردیمو،طلاهای عقدمو،گردنبند تو گردن دختر ۱ سالمو،حتی حلقه از ...

من خودم زیاد مشکل ندارم ولی چون عقدم درست حسابی نبود دوس داشتم عکس داشته باشم و خانوادم یکم اذیت میکنن ک یخچال فلان بخر و اینکار کن اونکار کن 

نظر شما چیه

بابات نمتونه برات عروسی بگیره انگار عروسی از شماس یکم از فامیلای شوهرت میان فقط همه ی شاپاش هم مال خودتونه حالا هزینه ارایشگاه و فیلمبرداری رو شوهرت بده

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

عشقم کوتاه بیا 

دیگه عروسی هیشکی نمیگیره! البته ادمای متفکر نمیگیرن 

جشن بگیری بعد ی مشت ادم بیان بخورن بگن غذا بد بود فلانی اینطوری بود اون اینکارو کرد... 

بیخیال بابا یه جشن کوچیک تو ساحلی باغی چیزی با دوستای خودت و شوهرت بگیرین لذتشو ببرین خدایی

ماه عسل هم چن وقت دیگه که افتادین رو روند زندگی برین سر فرصت

خیلی هم تبریک میگم انشالله به پای هم پیر شییییییین

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT