2777
2789
عنوان

زن عموم کم داره به نظرتون

395 بازدید | 43 پست

خیلی دوسش داشتم ولی داره خودشو از چشمم میندازه 

نمیدونم با مسخره اونطوری رفتار میکنه یا واقعا کم داره 

دایی من فوت شد و ما خونه پدر بزرگ اینا بودیم زنگ زده به مامانم همه داشتم گریه میکردن برگشته به مامانم میگه تو هیئتی؟ بعد اون موقع اصلا ماه محرم یا شهادت هیچ امامی نبود 😐

یا مثلا تو عروسی  شب خوابیدیم خونه عمه ام اینا صبح پاشده سر صبحونه راجب پریود شدنش حرف میزنه میگه میگه وای اینجوری پریود میشم اونطوری میشم  حالم بد شد 

یا پیش پسرش راجب مسائل جن... حرف میزنه میگه برو اتاق یا گوشت رو بگیر.  حتی به من هم میگه خب پیش ما حرف نزن 

یا مثلا یهو از همه چی ایراد میگیره و صد تا این مدلی رفتار میکنه 

ما رو مسخره میکنه یا کم داره؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم داره

چطوری باهاس رفتار کنم 

رفتارش داره اذیتم میکنه واقعا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

نه کم داره نه چیزی علناا کسی رو به چپشم نگرفته …

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

نه کم داره نه چیزی علناا کسی رو به چپشم نگرفته …

یعنی چی؟

آداب اجتماعی بلد نیست من آدم اینجوری زیاد دیدم خیلیم زرنگ و آب زیرکاه بودن فقط درست تربیت نشدن تو مس ...

رفتارش داره اذیتم میکنه واقعا 

مثلا به من که ۱۸ سالمه میگه گوشیتو بگیر واقعا ...

چیکار کنم؟

یعنی چی؟

چجوری بگم اخه این رفتاراش به آدم کم عقل نمیاد به آدمی میاد که بیخیالی طی میکنه براش مهم نیست چی میشه عواقب کاراش فقط دلش میخواد ی چی بگه..

میفهمما نمیتونم درست توضیح بدم😬😂💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

کم داره

مام یکی اینجوری توخونواده داریم اول ازهمه سعی میکنم کم تر باهاش هم صحبت بشم و باهاش روبه رو نشم ولی خوب خیلی وقتا میبینمش واسه همین هرچی میگه تایید میکنم باهاش بحث یا همکاری نمیکنم و سریع موضوع رو میبندم همین

بگو زنعمو من نمیتونم گوشمو بگیر تو دهنتو بگیر از این حرفا نزن این حرفا جاش اینجا نیست

خیلیییی دوس دارم همینو بهش بگم 

ولی  چون بزرگتره ازم به نظرت زشت نیست؟

چجوری بگم اخه این رفتاراش به آدم کم عقل نمیاد به آدمی میاد که بیخیالی طی میکنه براش مهم نیست چی میشه ...

تقریبا فهمیدم 😂

ولی رفتارش داره عذابم میده