2777
2789
عنوان

از نظر نی نی سایتیا

76 بازدید | 10 پست

خیلی از نی نی سایتیا اصلا حوصله بچه ندارن؟؟(نمیگم همه)تا بچه یذره بهونه گیر باشه زودی میزننش، واقعا که نمیتونید از همه بچه ها یه انتظارو داشته باشید، آدما خیلی با هم فرق دارن، داداش من اصلا غذا نمیخورد و بابام تا کلاس ششم غذا میذاشت دهنش در حالی که همه فامیلا میگفتن ولش کن خودش باید بخوره و، لوس شده و... 

ولی اصلا اینطوری نبود اصلا نمیگم هم لی لی به لالای بچتون بزارید یا هرچی خواست براش فراهم کنید اما خواهشا اگه حوصله ندارین قبل از بچه دار شدن به این فکر کنیین که بچه ها همیشه طبق خواسته شما نمیشن در هر نظری.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه والد و فرزندی خیلی پیچیده تر از این حرفاست

از بدرفتاری والدین با بچه های ناسازگار دفاع نمیکنم ولی والدین هم رباط نیستن آدمن ممکنه گاهی آستانه صبرشون تموم بشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
رابطه والد و فرزندی خیلی پیچیده تر از این حرفاستاز بدرفتاری والدین با بچه های ناسازگار دفاع نمیکنم و ...

همون کتکی که یه والد ناخواسته به بچش بزنه، خودش فوقش یه هفته عذاب وجدان میگیره و فراموش میکنه، اما از یاد بچه هیچوقت نمیره، 

ا ها اخه شبیه ا ین ها رو دید م همیشه ۱ جا شون‌می لنگه

برادر من اونطوری نبود که هرچی بخواد فراهم کنن براش و خیلی بیش از حد محبت کنن، اینکه بهش غذا میداد پدرم هم دلیلش لوس کردن نبود

همون کتکی که یه والد ناخواسته به بچش بزنه، خودش فوقش یه هفته عذاب وجدان میگیره و فراموش میکنه، اما ا ...

درسته دوران کودکی روی بزرگسالی تاثیر میذاره 

ولی نه اونقدر که تصور میکنین

خود والدین هم محصول تربیت یه والدین ناکامل دیگه بودن. 

چیزی که فرزندپروری سالم رو از ناسالم متفاوت میکنه اینکه اگر رابطه پیچیده شد از روانشناس کودک کمک گرفته بشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿