2777
2789
عنوان

حالم از آدمای اینطوری بهم میخوره زن همسایه مون برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 69 پست

دوست مامان من هرروز داره برا ابجیم خاستگارای داغون چرت جور میکنه خواهرمم ۲۰ سالشه هرچی میگه قصد ازدواج ندارم باز تو سرش نمیره اونروز بذگشته به ابجیم گفته دختر من بشه ۱۸ سالش حتما شوهرش میدم نمیذارم مث تو بمونه سنش بره بالا حساس بشه😑 بعضیا خیلی بیشعورن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات💓همیشه میگم خدا نباید به همچین آدمایی دختر بدهطرف اگه باهاش باشه پول میزاره رو دخترش که بدش بره ...

طفلکی دخترش 

متاسفانه ساز و کار دنیا اینجوری نیست که بهشون دختر نده... ولی خوب نیشد اینطوری کار میکرد دیگه قدل های ناموسی و ظلم و تبعیض توی خانواده ها وجود نداشت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

گلم هیچ وقت با کسی تندی نکن سعی کن همیشه جوری جواب بدی که دلی نشکنه و هم اینکه طرف خودشو جمع کنه مطم ...

سعی میکنم ولی واقعا طرف بشینه هرچی بخواد بهت بگه دلتو بشکنه مهم نیست؟!

مگه من آدم نبودم اگه نمیخاست ناراحت بشه نباید منو نارحت میکرد 

بعدشم به اون ربطی نداره من چندسالمه نمیخام ازدواج کنم میخام درس بخونم میخام برم بیرون میخام فلان کارو کنم

خونوادم واقعا هوامو دارن و پشتمن و میگن برو

پس بقیه چیکارن

خرجمو میدن که بهشون فشار میاد؟؟؟؟

حسادت تا کجاااا

هیچوقت برا کسی بدی نخاستم تو عمرم

همیشه گفتم ایشالا خوشبخت شه

ایشالا برسه

آنوقت 

سعی میکنم ولی واقعا طرف بشینه هرچی بخواد بهت بگه دلتو بشکنه مهم نیست؟!مگه من آدم نبودم اگه نمیخاست ن ...

حق با تو عزیزم متاسفانه همیشه تو همه  جا آدما سبک مغز پیدا میشن ولی من همیشه میگم با آدمای حسود بحث نباید کرد چون پر از کینه عقده حقارت هستن ایشون هم از رو حسادت اینجور گفتن و بدون خدا گفته هر موقع خشم کردی عصبی شدی اگه به خاطر من صبر کنی و بعد به خاطر من ببخشی حتما پاداشتو میدم 

دوست مامان من هرروز داره برا ابجیم خاستگارای داغون چرت جور میکنه خواهرمم ۲۰ سالشه هرچی میگه قصد ازدو ...

واقعا واقعااا خیلی بیشعور و عقب موونده و بی شخصیتن

این مثل زن عموی منههه

واسه همه دخترای ما تصمیم میگیره ( من ، دختردایی هام و ...)

خودش غریبس

میره میگرده ی خواستگار داغونو برمیداره میاره میگه بدینش به این»»»»»

اینقدر بدم میاد

آنوقت دختر خودش ک بگم اصلا حرفشو نزن براش دنبال شاهزاده سوار بر اسب سفیددمیگرده

انوقت ماهایی ک هم قیافه داریم هم هیکل هم ورزش میکنیم همه کار بیرون همه درس میخونیم هم به قول مامانم از هر انگشتمون ۱۰ تا هنر میباره برا ما ادمایی رو در نظر میگیره ک نگمممم

طفلکی دخترش متاسفانه ساز و کار دنیا اینجوری نیست که بهشون دختر نده... ولی خوب نیشد اینطوری کار میکرد ...

خیلی گناه داره

امیدوارم خوشبخت بشه

شوهرش آدم خوبی باشه

حمایتگر باشه اذیتش نکنه

حق با تو عزیزم متاسفانه همیشه تو همه جا آدما سبک مغز پیدا میشن ولی من همیشه میگم با آدمای حسود بحث ...

دیگه کاری باهاش ندارم 

حالم ازش بهم میخوره

از چشمم افتاده

کلا من آدمایی با این طرز فکر بدم میاد 

مگه دخترا ادم نیستن

واقعا واقعااا خیلی بیشعور و عقب موونده و بی شخصیتناین مثل زن عموی منهههواسه همه دخترای ما تصمیم میگی ...

پوووفف بهترین کار با اینجور ادما قطع رابطه س از ادمای سمی هرچی فاصله بگیری ادم اعصابش راحته 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیلی گناه دارهامیدوارم خوشبخت بشهشوهرش آدم خوبی باشهحمایتگر باشه اذیتش نکنه

ایشالا. امیدوارم راه مادرشو نره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

گفتم بهشگفتم شما ازدواج کردی چی دراوردیمردم از مجردی نمردن ولی از ازدواج اشتباه چراخیلیییی

خوب جواب دادی که

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
پوووفف بهترین کار با اینجور ادما قطع رابطه س از ادمای سمی هرچی فاصله بگیری ادم اعصابش راحته

اره منکه خیلی دیر به دیر میرم خونشون

خوشم نمیاد

نمیدونم خرجمونو میدن که برامون تصمیم میگیرن یا چی

فقط میدونم حسادت خالصن