2777
2789
عنوان

خواهری کنین بیاین کمکم کنین😔

79 بازدید | 6 پست

سلام همگی 

من و دوست پسرم دوسال که باهم دوستیم و دوستیمون این مدلی بوده که زیاد باهم بیرون نمیریم و ماهی دو سه باره و همه چی توی چارچوب بوده تا الان ، خیلیم پسر خوبیه، اهل کار و تلاش عه، از نظر ظاهری خوبه و قد بلند و چهارشونه اس، مهربونه و منو به خونوادش معرفی کرده و قصدش خیلی جدی عه برای ازدواج، ولی من احساس میکنم یه مدته خیلی زیاد نسبت بهش بی احساس شدم و علاقمو از دست دادم تازگیا حتی لحجه اش ام برام آزار دهنده شده انگار قبلا لحجه نداشت و الان به چشمم اومده، حتی طرز فکرشم برام اذیت کننده شده، از طرفی به جز ایشون هیچ خاستگاری ندارم و همه رو رد کردم، واقعا نمیدونم چیکار کنم؟! میترسم باهاش کات کنم و تا همیشه حسرت بخورم از طرفی میترسم باهاش ازدواج کنم و به شکست ختم شه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.