2777
2789

بگید چه چیزایی لازمه ۴ ماه تا عروسیم وقت دارم که ایشالا دونه دونه بخرم

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 3 ماهه عروسی کردم ب حرف اینو اون گوش دادم چیزا بیخودی گرفتم حالا اصلا استفاده نمیکنم 

سعی کن چیزایی بخری ک بدردت میخوره 

مخصوصا لباس زیر سعی کن بیشتر 1 دست فانتزی نگیری چون بعد بدردت نمخوره 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

مبارکه عروسک زیباخوشبخت باشییی💗🎀💕

مرسی قشنگم🥰❤️

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

من 3 ماهه عروسی کردم ب حرف اینو اون گوش دادم چیزا بیخودی گرفتم حالا اصلا استفاده نمیکنم سعی کن چیزای ...

جدی یه جا رفته بودم خرید گفت ۱۵ دست حداقل باید ست بیکینی بخری

نمیدونم گلم فقط اومدم بگم خوشبخت بشی گلم

ممنون هم چنین برای خودت گلی🌸

جدی یه جا رفته بودم خرید گفت ۱۵ دست حداقل باید ست بیکینی بخری

😂😂والا من 3 تا ست گرفتم 3 تاشم هنوز استفاده نکردم با همون معمولی ها شوهرم اوکی تره 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

😂😂والا من 3 تا ست گرفتم 3 تاشم هنوز استفاده نکردم با همون معمولی ها شوهرم اوکی تره

دقیقا شوهر منم دوست نداره این جور چیزا رو

بنظرم ۳ تا شال ۳ تا روسری اسپرت و مجلسی باشن

۳ دست لباس زیر فانتزی و ۳ دست هم راحتی معمولی

۲ تا شومیز مجلسی و ۲ تا شومیز مانتویی و مانتو اسپرت و مجلسی

شلوار جین و کتان و پارچه ای و دامن از هرکدم یکی بگیر 

کت و دامن اسپرت و یا کت و سارافون اسپرت 

کفش مجلسی و صندل و کفش و کتونی اسپرت و دمپایی روفرشی 

کیف مجلسی و کیف پول و کیف لوازم آرایشی و کیف یا کوله اسپرت 

انواع جوراب و پاپوش

مایو شنا و یک سری تاپ و شلوارک و لباس خواب و لباس راحتی یکی دو دست پیراهن کوتاه و بلند مجلسی 

کش مو و گل سر و تل سر 

اگر از گن استفاده میکنی گن و ش و ر ت گنی

حوله استخری و حوله سر و تن پوش 

اگر باشگاه میری ساک و لباس باشگاه

ار لباس هایی هم که الان داری اونایی که خوب و مرتب هسم ببر بقیشم یا بده کسی یا بعدن بیا ببر

لوازم آرایشی و عطر و لوازم بهداشتی و اتو مو و سشوار هم بگیر یه چندتا لاک و لوازم ناخن مثل لاک پاکن و سوهان بگیر برس مو و برس پیچ و شانه و لوازم مو مثل ماسک مو و... بگیر