2777
2789

درسای سخت تحمل کنند چقدر بدون سهمیه زحمت بکش روزی دوازده ساعت بخون قبول شو بعد میگن ظرفیتش فلان کردن نمی‌دونم فایده نداره ارزش نداره چیزی که ما میبینم دو سه ساله میگن ظرفیت اضافه شده ولی کمترم گرفته بچه ها خودشونو به می‌کنن قبول شن بعد فاز نصیحت برمیدارند که اخ شده عجیبه واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم جایی بکوبنش 

رشته و شغل پراحترامیه. فقط چند وقتی هست از سختی هاش بیشتر صحبت میشه که این واقعا خوبه، باید با چشم باز وارد این رشته شد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نود و نه درصدش حسادته وگرنه کسی ک تو اون رشته نیست از نزدیک نیست لمس کنه چجوری با قطعیت میگه بدرد نم ...

پزشکی نباشه سلامت نیست 

کسی هم که نمیره یا علاقه نداره یا حوصله اون همه سالو یا میخواد سریع به درامد برسه 

اینا دلیل بر بد بودن پزشکی نیست 

پزشکی ادم با حوصله میطلبه 

7 سال درس خوندن دنده فیل میخواد الکی نیست

یعنی میگن پزشکی بده ؟؟؟؟

ی تاپیک دیدم داشت می‌گفت ظرفیتش زیاد شده که آشپزخونه رو کردن اتاق وای آدم حالش بهم میخوره کل وردی ما پنجاه تا بزور زیاد شدن بقران با یعالمه زحمت و چند سال شب خوندن بی ارزشش میکنن رشته اصلا یکی میبینم فک می‌کنه واقعا همینه