2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون مشکل از کیه🥺💔

173 بازدید | 20 پست

ببینید من با هرکی اشنا میشم اخلاقم خدایی خوبه تعریف از خود نباشه خوششون ازم میاد بعد ی مدت دوستی و آشنایی وارد رابطه که میشیم طرف فرداش میاد میگه ما نمیتونیم باهم باشیم بعد به عنوان دوست مشکلی ندارن ها همه میگن تو زن زندگی تو میتونی هرکیو بخای عاشق خودت کنی اخلاقت خوبه و... 

ی نفر البته رو بخت من طلسم انداخته نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم راستش فقط من یه دوره ی چنساله از. هرنظری بدشانسو بدبخت بودم الان از اون سالها میگذره وخداروشکد خیلی چیزامونو با خونوادم تونستیم عوض کنیم 

به این فک میکنم اگ اون سالها به طلسم باور داشتم و ب جای تلاش میرفتم سراغ دعانویسو بعد یه مدتم ناامید میشدم شاید الان این همه تغییر مثبت نکرده بودیم

نمیدونم راستش فقط من یه دوره ی چنساله از. هرنظری بدشانسو بدبخت بودم الان از اون سالها میگذره وخداروش ...

اخه من واقعا ی نفر طلسم زده رو رابطم میترسم تاثیر اون باشه

حرز امام جواد اصل بخر دو سه ماه هر روز هم سوره بقره پخش کن هم بخون کامل و سوره یاسین و زیارت عاشوراآ ...

مرسی عزیزم ولی فکر کنم انقد سنگین و قویه که هیچ کدوم فایده نداره

مرسی عزیزم ولی فکر کنم انقد سنگین و قویه که هیچ کدوم فایده نداره

مگه میشه ایات قران فایده نداشته باشه عزیزم ی چی میگیا 

کلام خدا سنگ وبه طلا تبدیل میکنه اونوقت طلسمی ک نمیدونی هست ونیستو باطل نکنه 

ولی راه حلش همینه عسلم اگه دعا نویس نری و همین‌رو انجام بدی اثر میذاره غسل باطل السحر رو هم همین جا ...

40 روز یاسین خوندم بقره پخش کردم گلم هیچ فایده ای نداشته دعا نویسم رفتم گفتن ما کاری از دستمون برنمیاد نمیشه کاری کرد

مگه میشه ایات قران فایده نداشته باشه عزیزم ی چی میگیا کلام خدا سنگ وبه طلا تبدیل میکنه اونوقت طلسمی ...

عزیزم خب وقتی امتحان کردم و نشده ینی این سنگین تر از این حرف هاست