2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد بازیگری شدددد😃😃

297 بازدید | 36 پست

خیلی عجیب بود

پیاده داشتم از دکتر برمیگشتم خونه تا رسیدم دم خونه و حتی زنگ خونه هم یه پسره جوون بهم گفت ببخشید میتونم وقتتونو بگیرم..‌

شک کرده بودم ک دنبالم گذاشته بود ولی محل ندادم

خلاصه گفت ما دنبال کیس برای یه گروه بازیگری و تیزر میگردبم بعدشم گفت بیاید تست بدین،گفتم کجا تست بدم،گفت شماره منو بزنید تا با مسئولش هماهنگ کنم...

ینی شماره مسئولشو نداد شماره خودشو داد ،گفت پیگیری کنید تا بعد شماره کسی که قراره تست میگیره رو بدم😐

نمیدونم واقعا پیشنعاد باریگری بود یا فقط میخواس شماره اشو بده...

پسره رو میشناختم تقریبا همسایه بودیم ولی خب قبلا حرف نزده بودیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم الان داره بهت یک دل سیر میخنده😁

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

فکر کنم الان داره بهت یک دل سیر میخنده😁

چرا بخنده؟

والا من فقط گفتم بله تست میدم،سابقه تئاتر در دبیرستان هم دارم

فعلا پیامش نمیدم تا ۲ _۳روز دیگه یا اصن شاید پیام ندم

چون همسایه اس میبینه بازم منو اگه بخواد باز میاد

با یه شماره دیگه زنگ بزن بده یکی دیگه باهاش صحبت کنه ببین واقیعه اگه الکی بود شماهم مسخرش کنین 🤣

زنگ بزنم چی بگم؟

صدامو میشناسه🤣

باید پیام بدم

یا اگه رد شدم و دیدمش یه سلام کنم اونم ادامه بده