2777
2789
واسه چی تاپیک زدم؟ من برا زنای قاجار تاپیک زدم، ما تو ایران ترک نداریم آذری داریم شما خودتونو جدا می ...

حرفای اینستارو واسه من کپی نکن ترک ایران خودشو ایرانی میدونه قرار نیست هرکسی ایرانی اریایی باشه 

کسی خودشو جدا نمیدونه امثال تو ترکارو ایرانی نمیدونن که حرفای صدمن یه غاز میزنن 

درضمن تاپیک تو راجب زنای قاجار نیست وسطش زدی به مغول و پهلوی قاجارو غیر ایرانی خوندی پهلوی و ایرانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای اینستارو واسه من کپی نکن ترک ایران خودشو ایرانی میدونه قرار نیست هرکسی ایرانی اریایی باشه کسی ...

کی گفته ترکا رو ایرانی نمیدونم؟ شما دوست نداری اریایی باشی وگرنه من میگم آذری ها اریایی هستن حرفای اینستا هم کپی نکردم تاپیک هم راجب زنای قاجاره واسه این گفتم مغول نه یه حدس زده باشم 

کی گفته ترکا رو ایرانی نمیدونم؟ شما دوست نداری اریایی باشی وگرنه من میگم آذری ها اریایی هستن حرفای ا ...

اصلا نظر تو راجب مردم اذربایجان مهم نیست 

حرفای تو راجب زنای قاجار نیست چون همه اول تاپیک گفتن چرا اینطوربودن تو سریع ربط دادی  نه قیافشون شبیه مغول پهلوی فلان قاجار بهمان این سیانمایی ها رو برو واسه امثال خودت بکن 

اصلا نظر تو راجب مردم اذربایجان مهم نیست حرفای تو راجب زنای قاجار نیست چون همه اول تاپیک گفتن چرا ای ...

خب قیافشون گفتم مغولیه مگه چیز بدی گفتم؟ فرح هم آذری بوده قیافش شبیه مغوله؟