2777
2789

مغول رو از کجا آوردی،  یکهو ژن مگه تغییر میکنه🤣🤣 

در زمان قاجار چاق بودن نشان از ثروت و داشتن غذای چرب و خوب برای خوردن بوده، که حتی مردان سبیل خود را چرب میکردن،  و ملاک زیبایی توپر و پره گوشت داشتن بوده،  

و سبیل داشتن هم کلا تا زمان ازدواج اجازه نداشتن بردارن که این موضوع حتی تا چندین سال پیش هم بوده واقعا، و اون سبیل پر رنگ رو با زغال می‌کشیدن بدستور شاه مسخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوره ایی مد خودش داشته معیار زیبایی اون دوره سیبیل و چاقی و اون نوع لباس بوده . هر دوره سبک خودش مثل دهه ۵۰ تا ۶۰ مانتو اپل و  فوکول همون دوره هم دخترا تا مجردی سیبیل داشتن و حق دست زدن به ابرو نداشتن 

مغول رو از کجا آوردی، یکهو ژن مگه تغییر میکنه🤣🤣 در زمان قاجار چاق بودن نشان از ثروت و داشتن غذای ...

خب با این طرز تفکر احمقانشون مشخصه ایرانی نیسن یکهو ژن تغییر نمی‌کنه ولی شما اگه تاج الملوک زن پهلوی رو ببینین مقایسه کنین میبینین اصلا نژاد قاجاریا متفاوته واسه همین هم اینقدر گند زدن به ایران همه جای ایران بخشیدن بحرین و 

چشم بادامی بودن فقط مغول نیست، ترکمن های ما هم چشم بادامی هستن، و خوب نژاد ها اصیل نیستن دیگه وقتی ازدواج ها صورت میگیره  و ترکیب میشه و ژن ها نسل ب نسل منتقل میشه،  مغول ها چشمای تنگ و پف کرده و دماغی پهن دارن و کاملا با چشم بادامی های ما متمایز هستن و مشخص هستن

مغول رو از کجا آوردی، یکهو ژن مگه تغییر میکنه🤣🤣 در زمان قاجار چاق بودن نشان از ثروت و داشتن غذای ...

آره اصلا اون سبیل جزو آرایش اون زمان بوده همه که سبیل نداشتن حتی من یه جا خوندم  پیوند وسط ابروهاشونم خودشون سیاه میکردن و همینطور سبیلشونو چون اون زمان اینجور آرایش مد بوده وگرنه همه سبیل نداشتم که همه هم ابرو پرو پیوندی نداشتن که

خب با این طرز تفکر احمقانشون مشخصه ایرانی نیسن یکهو ژن تغییر نمی‌کنه ولی شما اگه تاج الملوک زن پهلوی ...

قاجار ها ترک هستن و طایفه گسترده هم دارن،

پهلوی فرق داره با قاجار تیر و طایفش

جمع کن بابا از اول معلوم واسه چی تاپیک زدی تو حتی فرق ترک و مغولم نمیدونی

واسه چی تاپیک زدم؟ من برا زنای قاجار تاپیک زدم، ما تو ایران ترک نداریم آذری داریم شما خودتونو جدا میکنین هیمن میشه