2777
2789
اینقدر بیکار اومده توی نی نی سایت خانم های دوره قاجار رو مسخره می کنه

نه مسخره نمیکنه میخواد بگه ترکا مغولن اونم کم کم تو هر پیامش نشون میده فکر میکنه اینجا هم فضای مجازی چندتا بچه نشستن پشت گوشی به چرندیاتش اهمیت بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مسخره نمیکنه میخواد بگه ترکا مغولن اونم کم کم تو هر پیامش نشون میده فکر میکنه اینجا هم فضای مجازی ...

بخدا نیومدم بگم ترکا مغولن اومدم به زنای قاجار هیت بدم وگرنه فرح هم ترکه

خب قیافشون گفتم مغولیه مگه چیز بدی گفتم؟ فرح هم آذری بوده قیافش شبیه مغوله؟

اخه تو اصلا قیافه مردم مغول رو دیدی کجاشون شبیه مغول اخه 

فرح اهل تبریز رو عکسای پنجاه شصت سال پیش  با مد اونزمان نشون دادن نه قاجار که معیار زیباییش مختص اون زمان 

اخه تو اصلا قیافه مردم مغول رو دیدی کجاشون شبیه مغول اخه فرح اهل تبریز رو عکسای پنجاه شصت سال پیش ب ...

اصلا قاجار ژنشون فرق میکنه من نظرم این بود حالا شما چیز دیگه ای برداشت کردی

نه مسخره نمیکنه میخواد بگه ترکا مغولن اونم کم کم تو هر پیامش نشون میده فکر میکنه اینجا هم فضای مجازی ...

آره دیدم اینقدر خانم ها هم بهش میگن که اینطوری که میگی نیست بازم حرف خودش رو میزنه متاسفانه 

واسه چی تاپیک زدم؟ من برا زنای قاجار تاپیک زدم، ما تو ایران ترک نداریم آذری داریم شما خودتونو جدا می ...

ما تو ایران چیزی بنام آذری نداریم 

ترک آذربایجانی داریم زبانشونم ترکی آذربایجانی هست 

واقعا بیکارم حوصلم سررفته حب😂

خودت و مسخره کن    اومدی بین زنها   با الفاظ زشت  مثل خیکی و ........  زنها رو مسخره میکنی   از مردهایی که زنهای چه قدیم حتی قاجار   چه جدید رو مسخره میکنن  بدم میاد