2777
2789

من تازه گواهینامه گرفتم ماشین خودمون پراید قدیمی بود راحت بودم باهاش همه جا میرفتم الان شوهرم رفته تعویض کردم سمند سورن گرفته خیلی استرس دارم فک میکنم نمیتونم مثل قبل همه جا ببرمش باید حواسم باشه چون هر چی داشتیم وفروخت ۸۰۰ملیون اینو گرفته میترسم سوار شم 😢

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یک هفته بشینی پای ماشین عادت میکنییکم بزرگه بخاطر همون ممکنه اذیت بشی ک اونم نیازداره یک هفته تم ...

آره پارک کردنش هم سخته 

اون قبلی قدیمی بود چیزیش میشد خیلی نگرانش نمیشدم ولی اینو اگه یه خط بیفته با شوهرم ماجرا داریم

خدارو شکر با ماشین قبلی راننده شدی 

وگرن با این خیلی سخت می شد برات 

مهم اینه که اصول رو بلدی و ترست ریخته 

سعی کن با دقت و تمرکز بیشتری بشینی که نزنی ب جایی

💪
خدارو شکر با ماشین قبلی راننده شدی وگرن با این خیلی سخت می شد برات مهم اینه که اصول رو بلدی و ترست ر ...

ممنون عزیزم حرفات آرامش بخش بود

رانندگیش که  فرقی نداره .فقط نشیمن گاه و زاویه ی دید تو فرق کرده .نهایت یک هفته .

منم زمانی پراید داشتم .بعد ۲۰۶ ..میترسیدم .ولی تو ساعت های خلوت در مکان های خلوت  رانندگی کردم بتونم به ماشین مسلط بشم .

قطعا اگر دوباره ماشینمون رو عوض کنیم همین حس تو رو دارم .فقط به ترست غلبه کن .اروم آروم .اول از تو کوچه ..بعد خیابون ..به جاهای خلوت .بیمه بدنه حتما داشته باشه ..مگه میشه کسی ۸۰۰ میلیون سرمایه گذاری کنه بدون بیمه ؟؟