2777
2789
عنوان

پشت بمونم یا نه

333 بازدید | 47 پست

بچه ها من رشته مخام امسال نمیارمم مثلاً از محالات از آزاد یه شهر بد قبول شم که میگم حتی اونم محالههه 

یه رشته دیگه رو هم از آزاد شایددد بیارم که اونم دوست ندارم 

از یه طرف میگم شاید سال بعد بمونی اونم نیاری 

از طرفی میگم حرف یه عمر زندگی 

پشت کنکوری داریم راهنمایی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بحث علاقته اینده اته ادمایی که قراره تو اینده باهاش در ارتباط باشی دانشگاه خوب استاد خوب میتونه زندگی ادمو عوض کنه یه فیلم هست پیشنهاد میکنم ببینی از بی خانمانی تا هاروارد من هنوز خودم ندیدمش ولی همین اسمش به ادم انگیزه میده

سالها پیش موندم و قبول شدماگه مصمم هستی بمون

از لحاظ عصبی خیلی ضعیف شدم 

من واقعیت کل وجودمو گذاشتم سر این مسیر 

ولی هیچ وقت اون پیشرفت رو ندیدم 

مشاور داشتم 

صد راه امتحان کردم دیدین یه جایی رشد می‌کنی برا من هیچ وقت توی سه سال نشد این 

:)

میترسم بمونم امسال همین بشه 

بیا رکو پوست کنده حرفامونو بزنیم 

اگه قرار به خوندن باشه صدرصد میاری از الان شروع. می‌کنی به خوندن و ایشالا سال بعد قبولی 

دوستم از مهر شروع کرد و پزشکی اورد قشنگم 

پس شروع گن اینو بدون هیچ وقت برای شروع دیر نیست 

فقط تنبلی نکن اگه قرار به نخوندن باشه بهتره پشت نمونی چون صدرصد وضعیت امسالت تکرار میشه

اگه از طرف خانواده اذیت نمیشی ارزش پشت موندن داره ولی اگه قراره تحت فشار باشی و به خودت مطمئن نیستی فقط خودت رو زجر میدی چون این مسئولا هر روز یه حرفی میزنن معلوم نیست کنکور چی بشه پس باید توان روبرو شدن با هر چیز عجیب و اعصاب خوردکنی رو داشته باشی

سلام من این حرفارو قبلا به یکی دیگه گفتم خیلی فحش داد و تاپیکو بست
شما هم اگه میخوای ببین نخواستی رد کن
من میخوام بدونم چرا امسال قبول نشدید ؟ مریض بودید ؟ برای بستگان تون اتفاقی افتاد؟ فوت عزیزان داشتید؟
تو طول سال خودتون چقدر درس میخوندید ؟ چقدرشو تو مجازی بودید؟

اگه تو طول سال این اتفاقات براتون افتاد و قبلو نشدید بمونید
ولی اگر نه چه تضمینی میخوای به خودت بدی که این یک سالو وایسی و و دوباره نری تو مجازی 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

از لحاظ عصبی خیلی ضعیف شدم من واقعیت کل وجودمو گذاشتم سر این مسیر ولی هیچ وقت اون پیشرفت رو ندیدم مش ...

اگه حوصله نداری و منفی گرایی میکنی پشت نمون

پشت کنکور موندن روحیه قوی میخواد 

ممکنه بازمشکست بخوری ولی باید بلند بشی و دوباره شروع کنی

اگه این توانایی هارو داری بمون و برای هدفت بجنگ