2777
2789

ولی متاسفانه کارم پیدا کنم تهش دوازده پونزده باشه😂

کارای تمام وقتم نهایت هجده بیست باشه ک چون دانشجوام نمیتونم کار تمام وقت انجام بدم

چیکار کنم بنظر خودم چند ماه حقوق کم کار کنم برم دوره تخصصی رشتمو کاروزی شو ببینم با این پول

که مهارت بدست بیارم برم تو ‌شرکت کار کنم شاید با کار تو شرکت به درامد سی برسم 

چون دوازده تومن اخه برا آیفون بخام جمع کنم هفت هشت ماه میشه اونم  با این داستانها و گرونی ها یهو میبینی دوبرابر شد تا اون موقع

واقعا گیجم قسطی هم میشه بخرم ولی اینم باز دوازده ماه قسط میخاد چیکار کنم بنظرتون واقعا دلم میخاد بخرمش همه دارن جز منه اوسکول از همه دوستام عقبم

حالا ماشینو فلانو خیلیا ندارن لااقل گوشیو داشته باشم یه گوشی درست حسابی

عاشقم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکلت و ارزوت فقط ایفون خریدنه واقعا؟؟؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

کاش منم از این دغدغه ها داشتم

منم ارزومه یه کار داشته باشم با حقوق ۱۲ تومن 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻