2777
2789
عنوان

من ناقص نیمه دعا کردم خدام نصفه نیمه جوابمو داده

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه نکته مثبت اینکه همکارش بوده و آشنایی داره ، حداقل هایی رو میتونی مطمئن باشی، ولی باز بگو من می ...

من اگه یه نفر اخلاقش به دلم بشینه قیافهو ظاهرش برام مهم نیست دیگه  

مخالف ازدواجتون یا مخالف آشنایی؟ تو فامیل نزدیک کسی دختر شوهر نداده تازگی خانواده تو نصیحت کنه؟

یسریا همین رویه رو پیش گرفتن عمم که اینکارو نکرد بابام عروسی دخترش نرفت بقیم دیگه نمیگت به ما

والا زبونم مو در اورد انقد گفتم انگار به به زبون دیگه دارم فحش میدم انقد بر میخوره بهشون

اخي عزيزم.  

ان شاءالله خدا به بهترين نحو برات همه چي رو راست و ريست كنه😘🤍

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب پس احتمالش زیاده اگه خوب باشه کم کم به دلت بشینه، الان خانواده میگن سریع عقد کنید یا نامزدی یا صی ...

سریعا عقد اسمه صیغه تو خانواده ما مثه فحشه ناموسیه

سریعا عقد اسمه صیغه تو خانواده ما مثه فحشه ناموسیه

چند سالته خودت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نه بابا اختلاف سنی زیاد اصلا جالب نیست هزار و یک معایب داره تو نت یا نینیسایت بزن بخون

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

نه متاسفانه یه پیج پیدا کردم فقط ازشون خانوادشون مثه خانواده من فکر میکنن

ای بابا، چه سخت شد، حالا شاید خود پسره موافق یه مقدار طولانی شدن باشه، ببین با این توصیفت از خانواده ات خواستگارهای بعدی هم داستان همینه، به نظرم تا میتونی زمان بخر و به نشانه ها دقت کن، ایشالا که خوشبخت بشی، بگو یه بار شما برید خونه پسر، اوضاع اونجا رو ببین، شماره پسر رو بگیر

برعكس خانواده ما😂ميذارن تا بيشتر اشنا بشن

الان اگه بیشتر می‌شناختمش خیلی راحت تر تصمیم می‌گرفتم🥲

از این به بعد هر کیم بیاد همینه فقط ایشونو بابام خیلی قبول داره این منو مردد کرده 

ای بابا، چه سخت شد، حالا شاید خود پسره موافق یه مقدار طولانی شدن باشه، ببین با این توصیفت از خانواده ...

منتظره جوابه منن تا بیان برا شیرینی خورون من میترسم جوابه مثبت بدم ازشون خوشم نیاد اون وقت اگه بهمم بزنم همه فهمیدن