بابایه من همیشه دور از چشمم خاستگارامو رد میکرد حتی یکیم راه نمیداد من همیشه از خدا خواستم اگه همسری که سره رام قرار میده سالمو مهربونو کار کن باشه امسال یکی اومد خاستگاریم که همه اینارو داره و به طرزه عجیبی بابام همه جوره قبولش داره ولی متاسفانه ایشون ۱۱ سال از من بزرگتره قد بلندو لاغرو سبزس موهاشم کم پشته 🥲 من میترسم جوابه مثبت بدم تو خانواده ی من اصلا رسمه نامزدی نیست که بخایم یه مدت رفتو آمد کنیم من فقط یه هفته فرصت گرفتم فک کنم ترو خدا میتونین راهنمایی کنین من نمیدونم چیکار کنم تو دوراهیه بدی گیر کردم 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سریعا عقد اسمه صیغه تو خانواده ما مثه فحشه ناموسیه
چند سالته خودت
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
نه بابا اختلاف سنی زیاد اصلا جالب نیست هزار و یک معایب داره تو نت یا نینیسایت بزن بخون
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
نه متاسفانه یه پیج پیدا کردم فقط ازشون خانوادشون مثه خانواده من فکر میکنن
ای بابا، چه سخت شد، حالا شاید خود پسره موافق یه مقدار طولانی شدن باشه، ببین با این توصیفت از خانواده ات خواستگارهای بعدی هم داستان همینه، به نظرم تا میتونی زمان بخر و به نشانه ها دقت کن، ایشالا که خوشبخت بشی، بگو یه بار شما برید خونه پسر، اوضاع اونجا رو ببین، شماره پسر رو بگیر