2777
2789

با اینکه تهش هیچی نیست همش غصه حرص میخورن پولشونو خرج نمیکنن

قدر همو نمیدونن

زندگی اصلا جدی نیست تهش هیچی نیست مرگه خلاص:) 

قدر ادمای مهم زندگیتونو بدونید❤

be strong

اره واقعا 

با تاپیک پربازدید  من حتی قدر مرگ رو هم دونستم 

تمام ناخوشی‌های این دنیا هم نعمت های قشنگی هستن 

خدایا شکرت

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا با تاپیک پربازدید من حتی قدر مرگ رو هم دونستم تمام ناخوشی‌های این دنیا هم نعمت های قشنگی ...

سعی کنید تو زندگیتون خدارو قبول داشته باشید حتی اگه این دنیا جدی نباشه😊

be strong

دقیقا 

اینهمه حرص میخوریم ،میدوییم ،از شکست هامون غصه میخوریم ،از مقایسه کردن نابود میشیم، هی رویا می‌سازیم و هی می‌بینیم چیز بیشتری میخوایم 

فارغ از اینکه آرامش و شادی و معنی خوشبختی درون خودمونه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

سعی کنید تو زندگیتون خدارو قبول داشته باشید حتی اگه این دنیا جدی نباشه😊

اره تاپیک آخرمو ببین

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دقیقا اینهمه حرص میخوریم ،میدوییم ،از شکست هامون غصه میخوریم ،از مقایسه کردن نابود میشیم، هی رویا می ...

حرص خوردن خیلی بده

من از بعد عید سر ی چیزای الکی حرص میخوردم

جسمم خیلی اذیت میشد

بعد این حرص خوردنه میزد به همه جای بدنم خیلی بد بود

الان چند هفتس تصمیم گرفتم غصه نخورم گریه نکنم قوی باشم

تنها چیزی که از سرطان بدتره غصه هست

be strong