2777
2789
عنوان

به نظرتون این کیف مدرسه خیلی زشته شوهرم رفته از خودش واسه بچه کیف خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 113364 بازدید | 498 پست
من از کیف‌هایی که طرح‌های عجیب غریب دارند بدم میاد مثلاً دوست داشتم یه کیف کرم سرمه‌ای ساده باشه که ...

خب سلیقه ادم بزرگا با بچه ها متفاوته

کیفی که شما میگی به سلیقه من ۲۰ ساله خوش میاد، ولی بچه ۷ ساله قطعا همین عجیب غریبارو اکثرا بیشتر دوست دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت ❤️

منم عکس بفرستم ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب سلیقه ادم بزرگا با بچه ها متفاوته کیفی که شما میگی به سلیقه من ۲۰ ساله خوش میاد، ولی بچه ۷ ساله ق ...

آره دیگه خودشم قطعاً همین چیزی می‌پسندید که گفت خوبه منم صدامو در نیاوردم

آره دیگه خودشم قطعاً همین چیزی می‌پسندید که گفت خوبه منم صدامو در نیاوردم

اره بیخیال

من الان اینقدر دلم کیف عروسکی میخواد ولی نمیشه😂

ولش کن بچه رو نهایتا تا کلاس چهارم پنجم ازین کیفا میخرن بعدش دیگه سلیقه شون عوض میشه.

نه بزار اینو هم استفاده کنهفک کنم ازینا مد نظرت بوده با حامدادی و اینا رکب خوردی 😂

ارهههه دقیقا پارسال هم خواستم بخرم خودش نپسندید امسال گفت فضایی می‌خوام که باباش پیش دستی کرد عکس کیف پارسال هم گذاشتم اون بهتره بدم ببره؟

خب سلیقه ادم بزرگا با بچه ها متفاوته کیفی که شما میگی به سلیقه من ۲۰ ساله خوش میاد، ولی بچه ۷ ساله ق ...

فقط بچه پن استثنا هست طرحهای عجیب دوست نداره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم