2777
2789

من خودم از تیکه های جنسی متنفرم اصلا حالم خیلی بد میشه خیلیییییی از کسایی که ادمو تعقیب میکنن که بگذریم ولی اینایی که حرف جنسی میزنن چطور روشون میشه من لباس لختیم نمیپوشم عشوه ایم نمیام تو خیابون کسیم زل بزنه من تو چشماش نگاه نمیکنم سریع جامو عوض میکنم چرا بعضیا به خودشون اجازه میدن اینطوری حرف میزنن شما واستون اتفاق افتاده چجوری حلش میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوزم هستن این افراد؟؟اخرین بار تو زمان دبیرستان یکی بهم گفت ابروهات شبیه سیبیلای بهنام بانیه🥲😂حقیقتا خوشم اومد😂😂😂😂😂جدید بود

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خیلی وقته کسی بهم تیکه ننداخته این چیزا ندیدمواقعا جامعه خیلی بهتر شده

فکککک نکنم
البته منطورم این نیست تو خیابون داد بزنن میان نزدیک هی یچیزی میگن ولم نمیکنن بعضیام که روانین میوفتن دنبال ادم خیلی دیدم اینجوری یا از کنارت رد میشن میزنن به رفیقشون یچی میگن انگار ما کریم😒

فکککک نکنم البته منطورم این نیست تو خیابون داد بزنن میان نزدیک هی یچیزی میگن ولم نمیکنن بعضیام که رو ...

شایدم دیگه ما در حد تیکه نیستیم😅

قبول کن قبلا اینجور مزاحمتا خیلی بیشتر بود

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐