2777
2789
عنوان

شما میرین با دوستاتون بیرون

118 بازدید | 9 پست

خانوادتون اذیت نمیکنن؟

من اولش خانوادم یه ذره اذیت میکنن ولی خب اگه یه جارو کنم خونرو راضی میشن😅

پس فردا میخوام برم خونه دوستم نمیدونم چرا ولی یه استرس خاصی دارم😅

چی بپوشم به نظرتون تیپ اسپرت یا مانتو کتی کوتاه؟

موفق خواهم شد

نه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا نمیدونم چرا مغزشون در حد دهه ۶۰ هنوز فکر میکنن دخترا نمیتونن از پس خودشون بر بیان

دیگه اخه بعد یه سنی نمیتونی بگی نرو و نکن نشین 

چند سالته؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

استرسم هم بخاطر اینه که یکی از دوستام که اونم میاد بلاگره و همس عکسامونو میزاره اینور اونور مامانم ب ...

اجازه نده خودت بگو دوس ندارم 

شاید خواستی فردا پسفردا جای دولتی استخدام بشی گزینش داشت چرا باید عکسات پخش باشه

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

اجازه نده خودت بگو دوس ندارم شاید خواستی فردا پسفردا جای دولتی استخدام بشی گزینش داشت چرا باید عکسات ...

من نمیزارم بهشم چند بار گفتم اینکارو نکن ولی گوش نمیده یه دفعه ای میگیره

موفق خواهم شد

برو لذتشو ببرتا میتونی خوش بگذرون با دوستاتحرف هیشکی برات مهم نباشه

اره بابا دنیا دوروزه همین مامان بدبختم که با دوستاش توی سن من هیجا نمیرفته چه لذتی با دوستاش داره الان؟؟؟؟؟

موفق خواهم شد