2777
2789

اره در برابر کوچیک تر ها نگیرن مثلا یه ساعت آشپزخونه رو تمیز کنی بعد دوباره خواهرات بیان کثیفش کنن و دعواشون کنی و مثلا پدرت بهت فحش بده چیکار میکنی؟

تو رو خدا کمکم کنید احساس ناتوانی میکنم دیگه مخصوصا از لحاظ روحی ، اینم بگم اکثرا مامانم کار خونه رو انجام میده ولی خب اگرم من انجام بدم اینطور میشه ولی اگه شام درست کنم مثل چی میخورن و تازه بخاطر سهم بیشتر دعوا هم میکنن

خداروشکر این مسائل تو خانواده ما نیست اسی عزیزم میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنی؟

باشه گزارش میکنم ولی الان گفتن اینکه این چیزا تو خونوادت نیست فرقی به حال من نمیکنه چه بسا ناراحتمم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر این مسائل تو خانواده ما نیست اسی عزیزم میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنی؟

باشه گزارش میکنم ولی الان گفتن اینکه این چیزا تو خونوادت نیست فرقی به حال من نمیکنه چه بسا ناراحتمم کنه

باشه گزارش میکنم ولی الان گفتن اینکه این چیزا تو خونوادت نیست فرقی به حال من نمیکنه چه بسا ناراحتمم ...

ببخشید اگه ناراحتت کردم چون نیست بخاطره همین تجربه ندارم راهتمایت کنم فقط خودت دلیلشو بپرس ازشون 

اگه گزارش زدی بگو

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

.

اونها هیچ کاری انجام نمیدن، یا شما وقتی کار می کنید حس خشم دارید و فکر می کنید چرا باید کار کنید و بقبه بخورند؟ یا چرا باید تمیز کنید در حالی که اون لحظه مثلا خواهر تون داره درس می خونه یا تی وی میبینه؟

ترنج