2777
2789

سلام وقت همه گی بخیر 

من ده روز پیش طبیعی زایمان کردم و بخیه خوردم الان خدارشکر حالم خوبه سوالم اینه که میشه بعد دهم رفت مهمونی و تفریح با بچه چون از قدیم یک چیزایی می‌شنیدم که میگفتن تا چهل روز نشده نباید بچه رو جایی ببری وسط و جمع و شلوغی یا خونه ی کسی خوبیت نداره شما اعتقاد دارید ؟ 

دهم رد شده میخام فردا شب برم مهمونی با بچه ایرادی ندارع؟؟

من ک اعتقاد ندارم

برو‌خوش بگذرون

وان یکاد کوچکی  هم وصل کن ب لباس نینی😍🥹

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هرجا خاستی ببرش فقط موقع برگشت از اون خونه یه نون بزار رو شکمش و بیا خونه 

شهر ما اعتقاد دارن اجنه نظرشون به اون نون جلب میشه و کاری به بچه ندارن و یجور صدقه هم هست برا بچه

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودن تنها برو در حد یکساعت ولی بچه رو بهیچ وجه نبر دور از جونش مریض بشه تو این هوا آلوده، پشیمونی سودی نداره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

نمیدونم والا

ولی هرچی پیش میره به حرفای قدیمیها بیشتر ایمان میارم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

هرجا خاستی ببرش فقط موقع برگشت از اون خونه یه نون بزار رو شکمش و بیا خونه شهر ما اعتقاد دارن اجنه نظ ...

چه بامزه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران