2777
2789

سلام دوستان من یک سال در حال اقدام هستم و همیشه وقتی از بی بی چک استفاده می‌کردم و منفی بود بعد از یک ساعت و حتی بعد از یک روز هم همون منفی بود ولی این دفعه ۵ روز قبل از موعد پریودم  تست انجام دادم و هردو بعد از یک ساعت و بعد از خشک شدن هاله انداخته قسمت T.به نظرتون باردارم .

علاعم هم یه وقت هایی کمر درد و زیر دلم درد میگیره سوزش ادرار هم دو روز داشتم و خوب شد خودش کمی هم تکرر ادرار ولی کمتر شد یکم 

نظرسنجی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه آخه فقط مار لاوین رز هاله میندازه بقیه مارک ها منفی میشن🫠

منم سه ماه اقدام بودن اينطورى بود همه ش زيموها هاله مينداخت هى فكر مى كردم باردارى شيمياييه، ولى اگه مى خواى مطمئن بشى باردارى حتما دو برند مختلف چك كن، اگه تونستى خودكارى روژان پيدا كن، من هر سرى گوگل مى كردم هر داروخونه اى داشت ازش ٦ تا مى گرفتم با اسنپ مياورد، روژان خيلى دقيقه

منم سه ماه اقدام بودن اينطورى بود همه ش زيموها هاله مينداخت هى فكر مى كردم باردارى شيمياييه، ولى اگه ...

من خودکاری لاوین رز گذاشتم منفی شد ولی دوتا قطره چکونه لاوین‌رز گذاشتم بعد از یک ساعت هاله انداختن هردو خیلی سمت  چپ رحمم درد داره قشنگ حس گرفتگی دارم نمیدونم خیلی عصابم به هم ریخته والا 

من خودکاری لاوین رز گذاشتم منفی شد ولی دوتا قطره چکونه لاوین‌رز گذاشتم بعد از یک ساعت هاله انداختن ه ...

به وقتش مثبت ميشه نگران نباش، من اون موقع ها مى گفتن اگه منفى شد پاشو واسه خودت چايى بريز ورزش كن موزيك بذار گوش نميدادم فكر مى كردم دنيا به اخر رسيده، الان مى فهمم چه زندگى رو تلخ مى كردم