2777
2789
عنوان

چجوری دعا رو باطل کنیم❓

55 بازدید | 11 پست

حدود یساله یهو انگار زندگیم دیگه مث قبل نیس

نه انگیزه نه تلاش نه عشق نه محبت و….

همه جا کلی عزت و احترام داشتم یهو آبروم رفت پیش همه

فامیل ، همسایه ، خانواده ، دوستام و ….

ممکنه دعا گرفته باشن چون خیلیا حسودیمو میکردن؟🥲

بدون رفتن پیش دعانویس میشه دعا و طلسم رو نابود کرد؟🥲

توروخدا کسی چیزی میدونه بگه🙏🏻🙏🏻

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز حضرت زهرا ۱۰۰ تا قدر داره هرشب بخون دو هقته درست میشه وضعیتت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بستگي به دعايي كه برات زدن داره من عموي نامزدم تو اين كاره زياد از اينا دور و برم ديدم اما نبايد به خودت تلقين كني اما اگه شك داري يه سركتاب بگو يه سيد برات باز كنه ببيني واقعا طلسم هست يا نه

بستگي به دعايي كه برات زدن داره من عموي نامزدم تو اين كاره زياد از اينا دور و برم ديدم اما نبايد به ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده🩷❤️❤️❤️

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

نماز حضرت زهرا ۱۰۰ تا قدر داره هرشب بخون دو هقته درست میشه وضعیتت

خداخیرت بده انشالله به آرزوهات برسی💚

بزنم تو نت میاره آدابشو؟

خداخیرت بده انشالله به آرزوهات برسی💚بزنم تو نت میاره آدابشو؟

آره 

چهار قل هم با آیت الکرسی با سوره تکویر بخون فوت کن ب آب بخور بهت قوت میده  اینارو سعی کن صوتش هم بزاری پخش شه توی گوشت برسه سوره بقره هم خوبه صوتش تند سری شو بگیر 

راستی این نماز بخونی یخورده کسالت میاره دعوا یا هرچی قوی باش ادامه بده دوهفته سختی داره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خداخیرت بده انشالله به آرزوهات برسی💚بزنم تو نت میاره آدابشو؟

اررره بزن گوگل برای طلسم جادو نماز حضرت زهرا میاره 

آره چهار قل هم با آیت الکرسی با سوره تکویر بخون فوت کن ب آب بخور بهت قوت میده اینارو سعی کن صوتش هم ...

آها مرسی فدات شم🤍

بعد دو هفته اون کسالت و دعوا و اینا اوکی میشه؟🥲

آها مرسی فدات شم🤍بعد دو هفته اون کسالت و دعوا و اینا اوکی میشه؟🥲

اره انشالله ب امید خدا 

میتونی آب برداری توی لیوان ب چهار گوشه قرآن هم بزنی بخوریش عالیه آیت الکرسی اینارو صوتشو خیلی گوش کن