2777
2789

مامانم 21ماه فوت شده .خواهربزرگم زنگ زد بیا بابا نگهدار منم بچه بزرگم فرستادم پیش مادر شوهرم .خودم بچه 20روزه رفتنم پیش بابام 5ماه.اخرم به دون تشکر گفتن برو.خونت.خواهر دوم مطلقه هست از تهران آمد زاهدان بابا رو نگه داره.چند روز یک بار که می رفتم بابا رو ببینم سر بچه هام داد می زد.بچه ها نبردم.کمتر می رفتم.یک روز سراغ دخترا گرفت بابام گفتم باباشون برده پارک.گفتم می خوام برن کیف بخریم.گفت فلان جا کیف خوب داره .شب شد برام پیامک کرده کیف نهری .وسایلت گم میشه .کیف به دردت نمی خوره نگی نگفتی به من .الآنم رفته به تمام خواهرام زنگ زده گفته ...  من از خونه بابا برم خونه کرایه کنم زهرا گفته.خواهر بزرگم زنگ زد به من تو گفتی منم گفتم رو در رو کنید پیام دادم جواب نداد.همشون مسدود کردن .مسافرتاشون از من قایم می کنند.خریداشون مخفی می کنند.فقط برای کارشون نگه داری بابا منو صدا می زنن .دلم برای خودم می سوزه منو آدم حساب نمی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مادرتون رو رحمت کنه و سایه پدرتون همیشه بالا سرتون . 

خیلی متوجه متن نشدم اما خدا خیرتون بده که هوای پدرتون رو دارید . 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺