2777
2789
عنوان

واقعا نمیتونم زندگی کنم😢😢😒😒

305 بازدید | 12 پست

مستاجرم .صاحبخونمون خونه رو گذاشته واسه فروش همش باید خونه تمیز باشه مرتب باشه تا مشتریا بیان ببیننش خونه قبلیمون هم اینجوری بود.لعنت ب من ک فک میکردم میتونم با همه شرایط شوهرم کنار بیام.دوسدارم بمیرم خسته شدم خانواده شوهرمم دائم الطلبکارن ازم باهام حرف نمیزنن فحش هم بهم دادن تازه.للنت ب این ازدواج کردنمو خودم.دعایی نیست بخونم بمیرم واقعا؟😢😢😢😢😢😢😢😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یبار خونه را مرتب کن عکس و فیلم هرچی میخوان بردارن اونو به خریدار نشون بدن،  ما هم خونه قبلی همچین شرایطی داشتیم شوهرم گفت نمیشه ما هر لحظه خبردار باشیم شاید چند روز میریم جایی.  عکس گرفتن رفتن

کاش من جای تو بودم اما سالم بودم و درد نداشتم

الان مرده ها میگن کاش جای تو زنده بودن 

خدا دردت رو درمان کنه ❤️😘تاپیک نماز شبم پست بزار دلم می خواد دعا کنم ذوق دارم نماز شب بخونم🤭

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

قبول باشه گذاشتم

ممنونم🫂❤️

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚