2777
2789
عنوان

زندگی در سرعین

61 بازدید | 5 پست

بچه ها کیا سرعین زندگی میکنن،من تهرانم میخوام به امید خدا یکی دوساله برم از تهران از شلوغیش خیلی بدم میاد،برام آب و هوای خنک تمیز و خلوتی مهمه،چندباره سفر کردم خیلی خوشم اومده از شهرش،اونایی ک اونجا زندگی میکنن لطفا بگید شرایط فرهنگی چجوریه و اینکه به همه چیز راحت دسترسی دارید چون بچه دارم برام مهمه مدرسه و مهد کودک و باشگاه خوب و این جور چیزا،میدونم‌نزدیک اردبیله و اونجا هست اینچیزا منظورم خود سرعینه

حداقل برو اردبیل سرعین فک نکنم چیز خاصی داشته باشه به جز همون آب گرم ها ، شمایی که از تهران میای ممکنه اذیت بشی تحمل هوای سرد داری ؟ امسال اردبیل منفی ۲۷ درجه سرد شدا 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل برو اردبیل سرعین فک نکنم چیز خاصی داشته باشه به جز همون آب گرم ها ، شمایی که از تهران میای ممک ...

اردبیل مادر شوهرمینا هستن زمستون رفتم میدونم خیلی سرد میشه ولی کلا خیلی سرمارو دوس دارم،و اینکه سرعین فقط تابستونا شلوغه باقی فصلا خلوته ولی اردبیل  کلا باز اون شلوغی هست،چندباری ک رفتم خیلی علاقه مند شدم ب شهرش نمیدونم خودمم چرا 

اردبیل مادر شوهرمینا هستن زمستون رفتم میدونم خیلی سرد میشه ولی کلا خیلی سرمارو دوس دارم،و اینکه سرعی ...

یه مدت امتحانی برو زندگی کن اگه تو تهران خونه ای چیزی داری نفروش ، اگه دیدی میتونی زندگی کنی مخصوصا تو فصل سرد اون وقت کامل تصمیمت رو بگیر انشالله که خیر باشه 

باید اینم در نظر داشته باشی که شهر کوچیک امکانات و جاهای تفریحی کمی داره 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
یه مدت امتحانی برو زندگی کن اگه تو تهران خونه ای چیزی داری نفروش ، اگه دیدی میتونی زندگی کنی مخصوصا ...

آره تو نظرم هست همینکارو کنم فعلا اینجا بمونه برم ببینم میتونم بمونم یانه