2777
2789

هفته بعد میخایم بریم عروسی یکی از دوستاش عروسی خونه هست ینی همه بیرون میرقصن بعد من میگم یه مانتو بلندد بگیرم بپوشم چون گرمه نمیتونم چادر نگه دارم شوهرم اول قبول کرد بعد الان میزنه زیرش میگه نه باید چادر بپوشی و فلان چیکار کنمممم دارم دیوونه میشم من چادر دوس ندارم الان اینجوری گیر داده 😫

تومسیر چادربپوش به محض اینکه رسیدی به بهانه هوای گرم درش بیار بنداز یه بغله

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه چادری بودین؟ یا این بار همسرت اصرار داره؟

عروسی تو دهاته بعد خیلی آشنا اینا دارن من فک میکنم بخاطر این خیلی اصرار داره من رفتی دهات بعضی وقتا تو شرایط خاص مثلا ماه محرم اینا میپوشیدم ولی نه دیگه تو عروسی

بجز این موقعیت خاص آیا سایر مواقع چادر رو دوست دارید؟ براش حرمت قائل هستید؟ 

اگه جوابتون مثبته کاش این سوال رو جایی که قطعا به چادر بی‌احترامی و توهین میشه نپرسید 

جو عمومی نظرات اینجا نسبت به حجاب خوب نیست 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عروسی تو دهاته بعد خیلی آشنا اینا دارن من فک میکنم بخاطر این خیلی اصرار داره من رفتی دهات بعضی وقتا ...

آها خب . به نظرم اگه میبینی واقعا راضی نمیشه با لباس بلند یا عبا رنگی ایناهم ... این بار که شرایط چون خاصه باهاش کنار بیا 

چون جنگ و دعوا نه کاری رو درست میکنه هم این که اوقات به کام هردوتون تلخ میشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
آها خب . به نظرم اگه میبینی واقعا راضی نمیشه با لباس بلند یا عبا رنگی ایناهم ... این بار که شرایط چو ...

آخه من واقعا نمیتونم چن ساعت تو این گرما چادر سرم کنم بخدااا از دست پا چلفیتم تو نگه داشتن چادر اونم اگه ی ساعت بود ک هیچی ولی چن ساعت ما میخایم اونجا باشیم