هفته بعد میخایم بریم عروسی یکی از دوستاش عروسی خونه هست ینی همه بیرون میرقصن بعد من میگم یه مانتو بلندد بگیرم بپوشم چون گرمه نمیتونم چادر نگه دارم شوهرم اول قبول کرد بعد الان میزنه زیرش میگه نه باید چادر بپوشی و فلان چیکار کنمممم دارم دیوونه میشم من چادر دوس ندارم الان اینجوری گیر داده 😫
تومسیر چادربپوش به محض اینکه رسیدی به بهانه هوای گرم درش بیار بنداز یه بغله
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروسی تو دهاته بعد خیلی آشنا اینا دارن من فک میکنم بخاطر این خیلی اصرار داره من رفتی دهات بعضی وقتا تو شرایط خاص مثلا ماه محرم اینا میپوشیدم ولی نه دیگه تو عروسی
آها خب . به نظرم اگه میبینی واقعا راضی نمیشه با لباس بلند یا عبا رنگی ایناهم ... این بار که شرایط چو ...
آخه من واقعا نمیتونم چن ساعت تو این گرما چادر سرم کنم بخدااا از دست پا چلفیتم تو نگه داشتن چادر اونم اگه ی ساعت بود ک هیچی ولی چن ساعت ما میخایم اونجا باشیم