2777
2789

مخصوصا اگر فرد مقابل خودخواه باشه همه چیو دوست داشته باشه مال خودش باشه 

اولای رابطه حرف زدیم قرار بر این بود که توافقی اگه شد اون بیاد شهر ما الان چیه؟ سر حرفی که زده نیست و میگه بمیرمم نمیام شهر شما من اینجا آشنا دارم میتونم کارامو راحت‌پیش ببرم من‌اینجا زمین دارم فلان دارم‌بیسار دارم شهر شما معلوم‌نیست دو روز دیگه از کشور جدا شه امنیت ندارم من فلان ندارم من تو دوست آشنا میخوای چیکار اصل کاری منم با زبون بی زبونی میگه اگه این رابطه رو میخوای باید بیای اینجا این حرفو به خودشم میزنم میگه نهههه ذهنییتتو باید عوض کنی خودم عوضش میکنم زن نباید کار کنه اگه کار کنه وقتی بچه آورد فلان میشه بیسار میشه ینی واقعا روی واقعیه این آدمو الان دارم‌میبینم و واقعا متاسفم برا خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوندم متنو اما با عنوان اومدم بگم که منم تازه کات کردم و اینقدر گریه کردم چشمام خشک شده اما خوشحالم تموم شد

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

اه این پسرای خودخواه و خودشیفترو برای چی‌میخواین اینا مرد زندگی نیستن 

توقع دارن زن جان فدا باشه اخرشم خقشو بخورن نه مهریه بدن نه نفقه نه  جهیزیه درصورتی که همش وظیفشونه برای اینکه زنیو اسیر و بدبخت خودشون کنن

اه این پسرای خودخواه و خودشیفترو برای چی‌میخواین اینا مرد زندگی نیستن توقع دارن زن جان فدا باشه اخرش ...

افرین دقیقا 

چند روز پیش برگشته به من‌میگه مهرتو ۲۰۰۰ تا میگم ولی باید بعدش بیای ببخشی 

خودشم حق طلاق باید با من باشه تو عجولی کار اشتباهی کنم میری منفوری طلاق میگیری این آدم چقد پروعه اخه

مجازی و لانگ به درد نمیخوره

مگر پسره از شهر خودش اومده باشه شهر شما واسه کاری چیزی و همو دیده باشین

همسر منم همشهریم نبود،اون مشهدیه من تهرانی

ولی خب پیش من بود دوران دوستیو

پدرش تهران خونه خرید واسمون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
افرین دقیقا چند روز پیش برگشته به من‌میگه مهرتو ۲۰۰۰ تا میگم ولی باید بعدش بیای ببخشی خودشم حق طلاق ...

میگه مهریه ۲هزار بعدش بیا ببخش ؟

هدفش چیه ؟ میخواد پیش بقیه خودشو گوز کنه انقدر مهریه کردم ؟چه ریاکار و فریبکاره چندششش

میگه مهریه ۲هزار بعدش بیا ببخش ؟هدفش چیه ؟ میخواد پیش بقیه خودشو گوز کنه انقدر مهریه کردم ؟چه ریاکار ...

حتی سر سوزن به من‌اعتماد نداره که‌میگه بیا ببخش می‌ترسه چص تا زمینی کا از ننه بابا بهش رسیده ازش بگیرم نمیدونه اصلا من با همچین آدمی ازدواج نمیکنم تو سطح‌من‌نیست