2777
2789

انسانی رفته مدیریت مالی برداشته تو دانشگاه بهشتی اون وقت همه زیرش کامنت گذاشتن کلی توهین کردن بهش که چه رشته چرتی چه دانشگاه بیخودی کلی زدن تو سرش بیچاره بعد بعضیا هم نوشته‌بودن با سهمیه که چیزی نیس 

خوب آدم حسابی اگه بده چرا میگی با سهمیه قبول شدی 

اگه خوبه چرا میگی رشتت چرته 

چقد آخه بخیلید 

اون وقت طرف رشته تاریخ خونده بود نوشته بود زیرش رشتت اصلا کار نداره نهایت بشی صندوق دار

یا دیدم طرف از شغلش که پرستاری گذاشته همه هیت میدن که اره تو ک به پزشکی نرسیدی پرستاری چیه 

یا معلمه طرف میگن حقوق تورو ی ناخن کار تو ی روز درمیاره 

بابا بس کنید جهان سومیا شما نمی دوید طرف چقد تلاش کرده به همون رسیده  تو خودتم همون نیستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا همینم بخاطر افسردگی و توهینا میزنه خودکشی میکنه. نمیفهمم چرا مردم هر کاری میکنن میان شیر میکنن و بقیه ملتو در جریان میزارن... بابا نکنید خب به کسی چه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

با صحبتهاتون موافقم فقط اون بخش سهمیه حق الناسی هست به گردن استفاده کننده هاش و بعید میدونم کسی جز خودشون راضی به این ناعدالتی باشه

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
درآمد ناخنکار اونم الان که دیگه فضایی نیست مثل گذشته

اصلا زشته این مقایسه.

طرف کلی شب بیداری کشیده تا این رتبه را اورده و بعد میاند با ناخن کاری مقایسه میکنند.

همینه دیگه که اکثر ارایشگرا فاز برداشتند

اینحا ایرانه طرف باید پزشکی بیاره که بگند وااای چه عالیبقیه ی رشته ها چرتند از نظر این بیسوادهاجامعه ...

حتی بعضی هاهم همون پزشکی هم مسخره میکنن که فرسایش داری باید ۱۵ سال درس بخونی بعد ب درآمد برسی 

کلا علاقه دارن حس ناکافی بدن بهم

با صحبتهاتون موافقم فقط اون بخش سهمیه حق الناسی هست به گردن استفاده کننده هاش و بعید میدونم کسی جز خ ...

دقیقا موافقم باهتون ،ناعادلانست.

صرفا برای نقد کامنت های اون ی عده که ایراد گرفته بودن گفتم

عزیزم به حرف کسی کاری نداشته باش 

هر کی هرچی میخواد بگه ، بگه 

مدیریت مالی شهید بهشتی اصلا رشته ی بعدی نیست که 

بعضیا کلا سواد و آگاهی و .. ندارن 

واقعا واقعا قصد جسارت ندارم ولی مثلا زیاد دیدم همین نی نی سایت طرف مثلا با رتبه ش میتونه فیزیوتراپی رورانه بیاره بعد بهش گفتن برو فرهنگیان !! مثلا با ۳ هزار تجربی منطقه ۲ بهش میگن برو فرهنگیان !!!!

اخه کسی که این حرفو میزنه حتما عقل درستی نداره !!!!

شما باید ببینی اونی ک کامنت گذاشته در چه سطحی از شعور و علم و اگاهیه

با صحبتهاتون موافقم فقط اون بخش سهمیه حق الناسی هست به گردن استفاده کننده هاش و بعید میدونم کسی جز خ ...

بله درسته 

ما نمی دونیم که اون شخص سهمیهداشت یانه 

حرفم به اینه که مردم میگن  دانشگاش مزخرفه،  در عین حال میگن این دانشگاه و باید سهمیه داشته باشی تا قبول شی

عزیزم به حرف کسی کاری نداشته باش هر کی هرچی میخواد بگه ، بگه مدیریت مالی شهید بهشتی اصلا رشته ی بعدی ...

من که میگم این حرف ها فقط از حسادته 

یا مثلا بارها به من گفتن درس نخون درس نخون برو ارایشگر شو 

من نمیگم بده ولی این حرف و کسایی به من زدن که دوست داشتن علمی نداشته باشم