2777
2789
عنوان

اگه به نوزده سالگیتون برمیگشتید

129 بازدید | 27 پست

چیکارا میکردین؟ 

من ۱۹ سالمه نه می‌دونم علاقه و استعدادم چیه، نه هنر خاصی دارم، جدیدا حس میکنم اعتماد به نفس ندارم‌.

دانشگاهم شرایطش نبود برم...

نمی‌دونم آینده م باره چی باشه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه ۱۸ سالمه😂💔

خب داری چیکار میکنی؟ علاقه و استعدادتو کشف کردی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
ی مهارت یاد بگیر بتونی ازش پول در بیاری

نمی‌دونم تو چی استعداد دارم که برم سراغش

عاشق نمی‌شدم میرفتم دنبال رشته مورد علاقم(ریاضی)بخاطر کنکور الکی هزینه نمی‌کردم و انواع کتاب هارو نمیخریدم و هیچوقت تیزهوشان ثبت نام نمی‌کردم و به دوستام اعتماد نمی‌کردم و با خانوادم راحت نمی‌شدم 

اگه میخوای هنر یادبگیری که بدردت بخوره برو مدرک فنی حرفه ای مثل آرایشگری شنیون میکاپ ناخن یادبگیر زرین کاری هم میتونی سرگرم شی هم پول دربیاری

میخوای سرگرم شی کلاس سیاه قلم تکنیک فن بیان سفالگری 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

سعی کن تا ۳۰ سالگی یک نوع هنر یک نوع ورزش یک نوع زبان یک نوع مهارت یادبگیری حتما

سعی میکنم

خب داری چیکار میکنی؟ علاقه و استعدادتو کشف کردی؟

عزیزم فعلا دارم درس میخونم  

و  زبان هم به صورت خصوصی درس میدم از بچه گی زبان میرفتم ۱۶ سالگی مدرک گرفتم 

ولی استعدادمو راستش  هنوز نه کشف نکردم 

ای نام تو بهترین سرآغاز بی نام تو نامه کی کنم باز 

عاشق نمی‌شدم میرفتم دنبال رشته مورد علاقم(ریاضی)بخاطر کنکور الکی هزینه نمی‌کردم و انواع کتاب هارو نم ...

منظورتون از اینکه با خانواده تون راحت نمیشدین چیه؟

واقعیتش خیلی دنبال سرگرمی نیستم این روزا خیلی شرایط مالی اذیتم می‌کنه اما دلم نمی‌خواد کسی ازم بیگاری بکشه 

یه شغل درست و حسابی می‌خوام که بهش علاقه مند باشم اما اصلا نمیدونم علاقم چی هست🥲

استعداد مهم نیست ی کار شروع کن توش تلاش کن قطعا موفق میشی فقط استمرار

علاقه چی؟ علاقم مهم نیست؟

استعداد بنظرم مهمه چون باعث میشه تو بازه زمانی کم موفقیت به دست اورد