2777
2789

کلم بروکلی و سینه و فیله مرغ آب پز

کنارشم سالاد بخور

من برنامه غذایی نمیدم فقط مربی چربی سوزی ام ولی بابام بلده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رژیمم 

وای خیلی سخته رژیم

من الان از خواب بیدار شدم رفتم برنج و خورشت خوردم 

شما چجوری رژیم میگیرید؟

من کالری شماری میکنم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم رژیمم وای خیلی سخته رژیممن الان از خواب بیدار شدم رفتم برنج و خورشت خوردم شما چجوری رژیم میگیرید ...

عاشقتم من🤣دلم خواست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

تخم مرغ اب پز

کدو با ماست یا اب پز 

من هویج و سیب زمینی و کدو رو بخار پز می کنم یکم آبلیمو نعنا و روغن زیتون میزنم خیلی دوست دارم سیب زمینیش کمتره البته 

مرغ کبابی با همراه سبزی یا سالاد .

عدسی 

عاشقتم من🤣دلم خواست

چکار کنم قندم افتاده بود 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

منم رژیمم وای خیلی سخته رژیممن الان از خواب بیدار شدم رفتم برنج و خورشت خوردم شما چجوری رژیم میگیرید ...

من یه زمانی باشگاه میرفتم مربیم چند تا رژیم داده بود دوباره شروع کردم اونا رو میگیرم ، برا شامها اکثرا سوپ و عدس هست ولی دیگه خسته شدم، من از کالری شماری اصلا خوشم نمیاد 

قد و وزنتون چنده