2777
2789

ازاین گیاه بلندا مثل نیکولای،فیکوس و ...

طبیعیش بهتره یا مصنوعی

سلیقتون کدومه!؟

معایب ومزیتشون چیه

کدوم گیاه قشنگ تره به نطرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ رنگ فیکوس رو گرفتم

چقد ناز بودن ، همش سوخت😮‍💨😮‍💨

نور زیادی میخواد . خیلی حساسن

الان دیفن باخیا و اریکا و سانسوریا

زاموفیلیا و نخل ماداگاسکار دارم .

اینا گلهای خوبی هستن واسه آپارتمان🌺🌺

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

نیکولای چطورهتو که طبیعی داری به نظرت مصنوعی بهتره یا طبیعی

من تو خونم یه شاخه گل مصنوعی هم ندارم😄

همش طبیعی

عاشق گل هستم و گل زیاد خریدم .

همه گلدونامم بزرگ 

گلدون کوچیک نخر خونتو زشت میکنه

آبیاری زیاد نمیکنم هر دوهفته کود مایع 

سه بیست بهشون میدم و غبارپاشی میکنم.

گل مصنوعی مسخره اس

گل طبیعی به خونه رنگ و جلوه میده

حس خوب میده 💕💕

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

نیکولای هم گل قشنگ و کم توقعی هست

آبیاریش دیر به دیره

نور غیر مستقیم هم میخواد

جلوی آفتاب شدید بزاری خراب میشه زردمیشه .