2777
2789

من کلن برون گرام  قبلا آدمی بودم که خیلی خودم بودم و زود صمیمی می‌شدم انگار طرف ۱۰ ساله میشناسم در صورتی ک مثلا یه هفته می‌شناختم (دختر پسرم نداشت ) همین موضوع باعث می‌شد تو ارتباطم با پسرا مشکلات زیادی داشته باشم 

ولی الان از اون ور بوم افتادم انقد سرد برخورد میکنم با پسرا و خودم نیستم که قشنگ طرف تو روم میگه حس میکنم سرد و خشک باشی (اصلاااااااااا رو نمیدم اصلااا)

چیکار کنم به تعادل برسونمش؟؟؟؟؟؟؟ کمککککک!!!!!

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش بهترین کاره

خب میگم زود صمیمی شدن خوب نیس 

من کلن خیلی تجربیات سختی دارم سر همون اخلاقم دیگه کنار گذاشتمش 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

وای دقیقااا منم همینطوریماصلا تعادل ندارممم

رآهی پیدا نکردی ؟