2777
2789
عنوان

دهنم سرویس شد برا وزن گرفتن😩💔

416 بازدید | 48 پست

کاش یکم وزنم خوب بود نیاز نداشتم اینهمه بلونبونم تا الان شده 1400 کالری

اینم تازه بزوررر اشتهاهم ندارم😩

کمِ کمِ بالای 800 تا دیگه  برا امروز میخوام 

وزنمو نپرسیدا 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلیییییییی خیلییییییی لاغرم

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

منم همینطورم اصلا نمیتونم هیچی بخورم همش باید معدم خالی باشه وگرنه اصلا آشفته میشم

منمممم برا این 1400 خودمو کشتم 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

من خیلیییییییی خیلییییییی لاغرم

منم از قضا قدمم بلنده بدتر لاغرم😩

من بههههه زور ۱۴۰۰ میبندم . از گشنگی میمیرم

خوشبحالت من الان سنگین سنگینم

منم از قضا قدمم بلنده بدتر لاغرم😩

تو منی یا من توام؟ 

دقیقا قد منم بلنده 

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

چه کار خوبی خوردن بدون دغدغه چاقی 🥹🥹🥹

خیلی خوبه اصا🤙🏻😩😂