2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها آنقدر همه دوسشون دارن

55 بازدید | 2 پست

منو دختر خالم همسن هستیم

چند روز دیگه عروسی دختر  دختر عموی مامانامونه اونو دعوت کردن ولی  منو نه آخه حداقل برای احترام هم که شده همه رو تو خونواده دعوت کردن جز من. من خودم هم اگر میگفتن با بچه‌ی کوچیک نمیرفتم که ولی حداقل باید دعوت میکردن خلاصه همه جذب دختر خالمن امروز زنگ زده به مادرم گفته خاله شما نرید عروسی من خونه تکونی دارم برید اتاقارو مرتب کنید نرید شما نیان مامانم هن گفته باشه میگم چرا گفتی مامان آخه خیلی هم دلش می‌خواست بره اومده میگه دختر خالت گفته نمیشه توهم بیا بریم یکم خونش تمیز کنیم طفلی 

امشبم تولدش همه رو جمع کرده تو باغ منم آماده شدم برم می‌خواستیم بریم زنگ زده گفته یاسمن شما نیاین من فقط خاله رو دعوت   کردم شما رو دعوت نکردم خیلی دلم شکسته اومدم آرایشم پاک کردم گریه کردم نشسته ام اگر به کسی هم چیزی بگم میگن  حسودیم میشه واقعا چرا همه جذبش میشن

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

تو بدشانسی اطرافیانت هم بیشعوردقیقا خود منی

از این ب بعد هرکی تو رو خواست تحویلش بگیر هرکی نخواستت گور باباش به تخمک بارور نشدت محل سگ نده خودتو بگیر

کارما💫    

دختر خالتون خودشیفتست 

اطرافیانتون هم بی اعتماد به نفسن که بهش رو میدن 

بیشتر با دوستاتون معاشرت کنین 

فامیلتون سمی هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.