2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا عادله

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل زیبایی نیست؟؟؟😐😂برو روسیه و ترکیه اینقدر عمل هست اصن ژل لب روسی از اونجا اومدهفقط نچرال تر عمل ...

من واسه روتین زندگیم

همش کلیپای انگیزشی ک تاثیرات مثبت بزاره روم رو میببینم

بعد همین خارجیا ک اسی میگه

تو اون کلیپا

راهکارای زیباییشونو رو میگن

میگن ک چ عملایی کردن ک خوشگل شدن

تازه باافتخارم میگن💀

حتی ی سریاشونم باارایش خوشگلن

بی ارایش چعرشون معمولیه

باز کلی ازهمون چهره شون جوری تعریف میکنن

ک ادم ناخوادگاه جذب همون چهره معمولیشون میشه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

زشتی و زیبایی رو ما انسان ها تعریف میکنیم 

با این مسائل سطحی عدالت خدا رو زیر سوال نبررر

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من واسه روتین زندگیمهمش کلیپای انگیزشی ک تاثیرات مثبت بزاره روم رو میببینمبعد همین خارجیا ک اسی میگه ...

دقیقا

ایرانیا عادت دارن به خود تخریبی!!

بعد یه خارجی  معمولی ببینن خودشونو براش میکشن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بازم من پول نداشتم ولی گردنبندمو ۵ سال پیش فروختم بینیم عمل کردم ولی همون گوهی که بود هست اصلا تغییر ...

الهی‌ بگردم فدای سرت کامل درکت‌ میکنم :) آره میبنی خواهر مردم بعضی هاشون  هم خدا زیبایی داده بعد کلی مرد عاشقشن‌ بعد حتی توی موقعیت های کاری شغلی هن بیشتر حسابش میکنن و.... حییییی چی بگه ادم

عمل زیبایی نیست؟؟؟😐😂برو روسیه و ترکیه اینقدر عمل هست اصن ژل لب روسی از اونجا اومدهفقط نچرال تر عمل ...

عزیز دلم من نگفتم همه زشتم گفتم‌ بزیا‌ امسال خودمو‌ گفتم ن شما بله درسته ولی پول هنگفت‌ میخاد 

راجب دنیای ذر تحقیق کنتو خانوادت ظاهرت کشورت....همه چیتو خودت انتخاب کردیاین دنیام اومدیم برای امتحا ...

ن ابجی به زیبایی نیس اون فق ی مثال بود ولی اینطوریام‌ نیس منک دیه ناامید شدم حتی توی کتاب الهیشم‌ همیشه حق زنان پایمال شده

عزیزم دکتر های زیبایی دیگه ای هم هستن که باقیمت کمتر بینی عمل میکنن من خودم با نصف قیمتی که شما گفتی ...

حیقققققق‌ ن آخه من‌ میگم چرا چیزایی‌ ک ما براش زور میزنیم یکی مجانی داره :)