2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا عادله

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 66 پست
الان یعنی ظرفیت‌ و چیزی ک خدا مد نظرش برا من بوده زشتی بوده و عدالت بوده؟تجاوز عموم عدالت بوده؟یسری ...

متاسفم واقعا خدا اون ادم  هوس باز ورولعنت کنه که دل تو رو اینجوری بدرد اورده . ولی عزیزم هر چه آفریده خداست زیباست،معیار زیبایی و زشتی رو ما تعیین میکنیم 

اما در مورد بسیاری از اتفاقات ناخوشایندی که برای ما میافته دلیلش اشتباهات وانتخاب اطرافیان و یاخودمونه که بالاخره هرکسی به موقعش جواب باید بده و این ربطی به عدالت خدا نداره ،بعضی ها هم برای امتحان من و شماست ، عدالت خدا توی این دنیا محقق نمیشه چون دنیا ظرفیت این و نداره تو شاید منتظری عموت جواب کاربدشو بده اما اونقدر صدمات وارده به شما از لحاظ جسمی و روحی زیاد که عموت نمیتونه پاسخ اینکارشو توی این دنیا به طور کامل بگیر پس میمونه واسه اون دنیا ،این فقط یه نمونه شه

🌺🌺🌺🌺اللهم عجل لولیک فرج🌺🌺🌺🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم واقعا خدا اون ادم هوس باز ورولعنت کنه که دل تو رو اینجوری بدرد اورده . ولی عزیزم هر چه آفرید ...

مرسی ازت احه من بچه بودم میدونی با وجود اینکه چند تا دختر دیه اونجا بودن از شانس گند من اون منو برای کاراش انتخاب کرد:)💔

غیر از زشتی تو کتاب الهیشم‌ ببینه قوانین ضد زن‌ میبنی

من ک ندیدم و نشندیم چنین چیزیو

هر قانونی هم بوده از روی حکمت و علم بوده

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹