2777
2789
سلام خانم ببخشیدخجالتم میکشم این سوالو بپرسم ولی برای کسی که تا حالا کتاب نخونده و میخواد شروع کنه ...

سلام عزیزم

من خودم با کتاب کیمیاگر و بعدش ملت عشق به کتابخوانی علاقه مند شدم جفتشون کتابای قشنگی هستن 

اما به نظرم شما با سینوهه و کنیز ملکه مصر شروع کن چون اینا یه جوری هستن که مدام میخوای ادامه بدی که ببینی بعدش چی میشه جذبت میکنن

عقاید یک دلقک هم همینطوره

میتونی با آنشرلی و بابا لنگ دراز هم شروع کنی شاید به نظرت بچگانه باشن اما کتاب های فوق العاده عمیقی هستن باعث میشن نگاهت به زندگی زیباتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان خودم تو مرحله شکست عشقی ام اینارو بخونم بدتر میشم🤦‍♀️

پس بهتره چندتا کتاب انگیزشی بخونی میتونی شفای زندگی رو بخونی خیلی آرومت میکنه یا باشگاه 5 صبحی ها از این مدل کتاب‌ها الان بیشتر جواب میده کتاب‌های پائولو کوئیلو هم بخونی حال و هوات رو خیلی عوض میکنه بریدا، ساحره پرتوبلو، یا یازده دقیقه، ورونیکا، 

غرور و تعصب هم از اون کتابایی بود که برام معمولی بودهیچ اتفاق خاصی توش نیوفتاد یه مشت خاله زنک دور ه ...

قمار باز رو نخوندم دربارش توضیح میدید؟

اره نظر منم همینه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

پس بهتره چندتا کتاب انگیزشی بخونی میتونی شفای زندگی رو بخونی خیلی آرومت میکنه یا باشگاه 5 صبحی ها از ...

بین اینا باشگاه پنج صبحی هارو خوندم و خوب بود

شما برادران کارامازوف و ارباب حلقه هارو خوندین؟

ارزش خوندن دارن؟

قمار باز رو نخوندم دربارش توضیح میدید؟اره نظر منم همینه

داستان در مورد یه آقاییه که تمام پولاشو باخته و حالا با معشوقش منتظره تا عمه پولدارش بمیره تا بهش ارث برسه

عمه یه روز بی خبر پا میشه میاد شهر همین آقا و یه پسری پای عمه خانوم رو به قمار خونه باز میکنه و ...

قشنگه بخونش

عالیهفقط همینو میگم که فوق العادستحتما بخونشخوب و تاثیر گذاره

من شروع کردم بخوندنش عالیه 😍😍😍کتابی مثل همین کتابخانه نیمه شب داستانش باشه رو سراغ دارید؟

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
آخرش نگاهتون به زندگی تغییر میکنه🙂از چه نظر شبیه این کتاب باشه؟داستانش؟

خیلی قشنگه واقعا، حالا نصفش رو خوندم تغییر کرده 🤪🤪بله داستانش

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.

سلام 

موضوع اون  کتاب و همینطور کتاب بادبادک باز چی هست؟

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت