2777
2789
عنوان

یه نصیحت

129 بازدید | 19 پست

هیچوقت سعی نکن بچه ی خوب خانواده باشی چون بخاطرش ازت تشکر نمیکنن 

پس اون بچه ی بدی باش که از زندگیش لذت برده

هیچوقت سعی نکن به هر چیزی که خانوادت بهت میدن قانع باشی چون بعدا که ازشون درخواست چیزی کنی زیاده خواه میشی

اینم یادت باشه که اگه مادرت یجور رفتار کرد که انگار رفیقته بدون که فقط میخواد تو رو کنترل کنه نه چیز دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحت دوم

هر وقت کسی ازت تشکر نکرد ناراحت نشو

چون اگر کسی تشکر کرد همون یک نفر اینکارو کرده

و هر وقت تشکر نکرد خدا دوبار ازت تشکر می کنه یکی از طرف خودش و 

یکی از هم از طرف اون نفر 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خیلی وقت ها نباید خیلی حرف هارو به خانواده زد و باید مثل یک راز بمونه

دقیقا .بعدا همونو میکوبن تو سرت 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه خوب خانواده نبودن ؟

به چه قیمت ؟

هرچی باشه پدر و مادرم توی این اوضاع بد دارن جون میکنن برای اینکه من توی رفاه و آرامش باشم.

حتی اگه روزی ازم تشکر هم نشه،بخاطر وجدان خودمم که شده دلم نمیخاد یه سری چیزا رو زیر پا بزارم.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بچه خوب خانواده نبودن ؟به چه قیمت ؟هرچی باشه پدر و مادرم توی این اوضاع بد دارن جون میکنن برای اینکه ...

تو عاقبتت ختم به خیر میشه 

چقدر خوب که قدر می دونی

چقدر خوب که تو فرزندشون شدی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

تفکرات یک فرزند . کاش نمی خوندم

هیلی از خانواده ها اینطور نیستن

اما حداقل تو خانواده ی من هیچوقت ازم بخاطر اینکه دوست پسر نداشتم، مشروب و دود و این چیزارو امتحان نکردم با دوستم بیرون نرفتم و هیچوقت بابت شرایط زندگیم اعتراضی نکردم ازم تشکر نشد

نمیخوام ازم تشکری بشه فقط کاش باهام طکر دیگه ای رفتار میکردن

بچه خوب خانواده نبودن ؟به چه قیمت ؟هرچی باشه پدر و مادرم توی این اوضاع بد دارن جون میکنن برای اینکه ...

منم فکر تو رو داشتم ولی دیدم دارم تبدیل به اون ادم افسرده ای میشم که خاضر نیست از خونه بره بیرون

هیلی از خانواده ها اینطور نیستناما حداقل تو خانواده ی من هیچوقت ازم بخاطر اینکه دوست پسر نداشتم، مشر ...

یاد خودم افتادم که همین جوری بودم اما اون زمان فک میکردم اگر کسی اهل این چیزا بود تا سرحد مرگ کتک میخورد چون یه جنایت بزرگ محسوب میشد ‌. تازه من یادمه وقتی مامانم گوشت می کشید تو ظرف من می‌گفتم گردن بذار ..... البته چون گردن دوست داشتم   

تو عاقبتت ختم به خیر میشه چقدر خوب که قدر می دونیچقدر خوب که تو فرزندشون شدی

اخه واقعا آدم باید انصاف داشته باشه،واقعا اوضاع جامعه خیلی بده کار کردن و پول دراوردن سخت شده خیلی،با این حال من هرچیزی بخام پدر و مادرم در حد توانشون کم نمیزارن برام،همیشه مراقبمن سعی میکنن بهترین چیزا رو داشته باشم با اینکه خودشون تو دوران نوجوانی وضعیت خوبی نداشتن هیچ وقت تحمیل نمیکنن به من و خواهرم که شماهم باید تحمل کنید و همینه که هست و...برای ما دارن تلاش میکنن،درسته گاهی مشکلاتی به وجود میاد اما تهش این زحمات رو نمیشه نادیده گرفت 

ممنونم🤍 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

ولی مراقبت از خودتون رو نباید منتظر تشکر از کسی باشید چون از نظر پدرها و مادرها وظیفه هر فرزندی قدم گذاشتن در صراط مستقیم هست . عزیزم بجای اینکه به این چیزها فک کنید به فک سرگرم شدن ذهن در مسیری که علاقه دارید و درسته باشید